Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων Θεόδωρος Γ. Αλέκος αναφέρει τα εξής: 

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποια λόγια για τον κ. Ιωάννη Κατσογιάννη, έναν αξιόλογο υποψήφιο για τη θέση του τοπικού συμβούλου στην κοινότητα Τρυγώνας.

Ο Ιωάννης έχει δείξει ικανότητες συνεργασίας, καθώς έχει εργαστεί σε διάφορους τομείς και έχει αναπτύξει επιτυχημένες συνεργασίες με άλλους επαγγελματίες και αγρότες στην περιοχή μας.

Η γνώση του στον τομέα της γεωργίας θα του επιτρέψει να εργαστεί για την υποστήριξη και την ανάπτυξη των αγροτών μας, ενώ η επαγγελματική του εμπειρία ως εργολάβου οικοδομών θα συμβάλει στην ανάπτυξη των υποδομών και την προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης.

Είμαι βέβαιος ότι ο Ιωάννης θα είναι ένας δυναμικός και αφοσιωμένος τοπικός σύμβουλος και του εύχομαι  ολόψυχα καλή επιτυχία.

Ο υποψήφιος με τον συνδυασμό του Δημάρχου Θεόδωρου Γ. Αλέκου Ιωάννης Κατσογιάννης, αναφέρει τα εξής: 

Μέσω  αυτής της δήλωσης, θα ήθελα να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για τη θέση του τοπικού συμβούλου στην κοινότητα Τρυγώνας. Το όνομά μου είναι Ιωάννης Κατσογιάννης  και είμαι εργολάβος οικοδομών και αγρότης.

Ως εργολάβος, έχω αποκτήσει εμπειρία στον τομέα των κατασκευών και της ανάπτυξης υποδομών. Αντιλαμβάνομαι τη σημασία της διατήρησης και αναβάθμισης των δημόσιων εγκαταστάσεων, όπως οι δρόμοι, οι γέφυρες, οι σχολικές εγκαταστάσεις και οι παιδικοί χώροι. Θα εργαστώ για να διασφαλίσω ότι οι υποδομές μας είναι ασφαλείς, λειτουργικές και προσαρμοσμένες στις ανάγκες των κατοίκων μας.

Ως αγρότης, έχω βιώσει την αξία της γης και της γεωργίας για την τοπική οικονομία. Θα εργαστώ για να υποστηρίξω τους αγρότες μας και να προωθήσω βιώσιμες γεωργικές πρακτικές που θα διατηρήσουν τη γη μας και θα προστατεύσουν το περιβάλλον μας.

Σκοπός μου είναι να εκπροσωπήσω τα συμφέροντα όλων των κατοίκων μας και να εργαστώ για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην περιοχή μας. Θα είμαι ανοιχτός στις ανάγκες και τις απόψεις των κατοίκων και θα προωθήσω την διαφάνεια και την καθολική συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων.

Σας καλώ να με υποστηρίξετε στην υποψηφιότητά μου για τοπικό συμβούλιο. Μαζί μπορούμε να επιτύχουμε θετικές αλλαγές και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την κοινότητά μας.

Ευχαριστώ τον Δήμαρχο κ. Θεόδωρο Αλέκο για την πρόσκληση – πρόκληση και την ευκαιρία που μου δίνει να προσφέρω στον τόπου που αγαπώ, την υπέροχη Τρυγώνα.