Τα έργα που είναι υπό υλοποίηση και βρίσκονται στο τελικό στάδιο και λίγο πριν την απόδοσή τους στους κατοίκους της Φήκης, επιθεώρησε την Πέμπτη 10 Αυγούστου ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας.

Πρόκειται για το σύγχρονο αθλητικό κέντρο της Φήκης, ένα εξ’ ολοκλήρου καινούργιο έργο που αποτελεί κόσμημα για την ευρύτερη περιοχή και αποτελείται από γήπεδο ποδοσφαίρου, γήπεδο μπάσκετ και διάδρομο περιπάτου, όλα φωταγωγημένα ώστε να χρησιμοποιούνται και τις βραδινές ώρες.

Οι παρεμβάσεις στα πεζοδρόμια αφορούν τόσο στη δημιουργία νέων, όσο και σε αναπλάσεις των υφιστάμενων, ώστε να εξυπηρετούν την ασφαλή διέλευση των πολιτών και επισκεπτών.

Ο Κώστας Μαράβας δήλωσε…. «από την αρχή της θητείας μας μόνιμο μέλημά μας, ήταν και είναι η αναβάθμιση της ποιότητας  της ζωής των συνδημοτών μας. Αυτή την ποιότητα έρχονται να υπηρετήσουν τα δύο έργα που επέβλεψα στη Φήκη. Πρόκειται για το ολοκαίνουργιο, σύγχρονο αθλητικό κέντρο. Ένα έργο στολίδι, που σύντομα δίνεται προς χρήση και θα εξυπηρετεί αθλητικά όλη την περιοχή.   Από την άλλη, με τις παρεμβάσεις μας στα πεζοδρόμια, βελτιώνουμε την ασφαλή διέλευση των πολιτών και προσθέτουμε στην αισθητική παρουσία του χωριού.

Δημιουργήσαμε έναν ισχυρό δήμο κοντά στο δημότη»