Άλλη μια πλούσια σε επαφές περιοδεία, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής παράταξης «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ» το Σάββατο 12 Αυγούστου καθώς, επισκέφτηκε τις Τοπικές Κοινότητες Μεσοχώρα, Μοσχόφυτο και Αρματολικό της Δ.Ε Πινδέων.

Ξεκινώντας από τη Μεσοχώρα όπου τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Μεσοχώρας Αθανάσιος Σακκάς, άκουσε κατοίκους και φορείς να του αναπτύσσουν τα αιτήματά τους, ενώ ο ίδιος στάθηκε στη συνεχή και δυναμική παρουσία των υπηρεσιών του Δήμου Πύλης δίπλα στους Μεσοχωρίτες.

Επόμενος σταθμός για τον Κώστα Μαράβα το Μοσχόφυτο όπου παρουσία του Προέδρου της Τ.Κ. Κούτσικου Στυλιανού, είχε τη χαρά και την ευκαιρία να μιλήσει με κατοίκους και επισκέπτες του χωριού τόσο για τα τρέχοντα θέματα της καθημερινότητας, όσο και τις παρεμβάσεις που έχει υλοποιήσει ο δήμος στην ευρύτερη περιοχή.

Παρακολούθησε την πολιτιστική εκδήλωση της δημοτικής και λαϊκής βραδιάς σε κεντρικό κατάστημα του Μοσχοφύτου συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του στο Δήμο Πύλης.

Τελευταίος σταθμός του Δημάρχου ήταν το Αρματωλικό όπου παρουσία του Προέδρου της Τ.Κ. Παναγιώτη Τεντολούρη, παρακολούθησε τη δημοτική βραδιά που οργάνωσε με επιτυχία ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος, σε συνεργασία με την Τ.Κ. Αρματωλικού και τον Δήμο Πύλης.