Με τον συνδυασμό του Θεόδωρου Αλέκου για τον Δήμο Μετεώρων θα κατέλθει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές η Ευαγγελία Τέγου στην τοπική κοινότητα Αγιοφύλλου.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων Θεόδωρος Γ. Αλέκος, αναφέρει τα εξής: 

Σήμερα έχω τη χαρά να μιλήσω για μια ξεχωριστή υποψήφια για τη θέση της τοπικού συμβούλου στο Αγιόφυλλο.

Η κα Ευαγγελία Τέγου είναι μια γυναίκα με βαθιά αίσθηση κοινωνικής ευθύνης. Μέσα από το δικό της παράδειγμα, μας δείχνει ότι η αλλαγή και η πρόοδος μπορούν να έρθουν από την καρδιά μας και τις δράσεις μας.

Η Ευαγγελία είναι πρόθυμη να ακούσει τις ανάγκες και τις απόψεις των πολιτών μας, να συνεργαστεί με όλους και να επιδιώξει την ενότητα και την αλληλεγγύη στον τοπικό μας χώρο. Με τις κοινωνικές της ευαισθησίες και τον ενθουσιασμό της, έχει όρεξη και δέσμευση να συνεργαστεί με όλους εμάς για να προωθήσουμε την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μας.

Ευαγγελία, σου εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία.

Η υποψήφιος τοπική σύμβουλος Ευαγγελία Τέγου, δηλώνει τα εξής: 

Με ταπεινή χαρά, σήμερα σας μιλώ για την υποψηφιότητά μου για τη θέση του τοπικού συμβούλου στο Αγιόφυλλο. Είναι τιμή μου να εκπροσωπήσω εσάς, τους αγαπημένους μου γείτονες και συμπολίτες, σε αυτήν την πορεία για μια καλύτερη τοπική κοινότητα.

Ως αγρότισσα με καθημερινή επαφή με τη γη και τη φύση, κατανοώ βαθιά τις ανάγκες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γεωργοί και οι κάτοικοι της υπαίθρου. Η αγάπη μου για τη γη και η πίστη μου στη βιώσιμη γεωργία με καθοδηγούν σε κάθε βήμα που κάνω.

Παράλληλα, έχω ευαισθησία και σεβασμό για τις κοινωνικές ανάγκες της τοπικής μας κοινότητας. Είμαι πεπεισμένη ότι μόνο μέσα από τη συνεργασία, την αλληλεγγύη και την κοινωνική δράση μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που θα προσφέρει ευημερία και ευκαιρίες για όλους.

Σας καλώ να σταθούμε μαζί και να περπατήσουμε μαζί σε αυτόν τον δρόμο για μια καλύτερη κοινότητα. Με την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή σας, θα κάνουμε τη διαφορά και θα φέρουμε αλλαγή.