Ο Δήμος Μετεώρων ανακοινώνει με χαρά την έναρξη ενός νέου και δημιουργικού έργου σε μια όμορφη γειτονιά της πόλης μας.

Η πρωτοβουλία αυτή θα υλοποιηθεί εξ ολοκλήρου με προσωπικό και ιδία έξοδα του Δήμου Μετεώρων, δείχνοντας τη δέσμευσή μας να προωθούμε την τέχνη και την ομορφιά της περιοχή μας. Η σκάλα θα διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να απεικονίζει μια ποικιλία χρωμάτων που θυμίζει τη μαγευτική γοητεία της ίριδας.

Η δημιουργία αυτής της σκάλας χρωμάτων αποτελεί ένα επενδυτικό έργο που  θα συμβάλει στη διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος που προάγει την τέχνη  και την δημιουργικότητα.

Ο Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Γ. Αλέκος  δήλωσε: "Η δημιουργία αυτής της σκάλας χρωμάτων αντιπροσωπεύει τη φιλοδοξία μας να εμπνεύσουμε την κοινότητά μας και να δημιουργήσουμε ένα όμορφο και ζωντανό περιβάλλον. Προσβλέπουμε στο να δούμε τη σκάλα αυτή να γίνεται ένα εμβληματικό σημείο στον Δήμο Μετεώρων και ένας προορισμός για επισκέπτες από κοντά και μακριά."

Οι πολίτες και οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν αυτήν τη μοναδική καλλιτεχνική δημιουργία και να επιλέγουν το χρώμα που αντιπροσωπεύει την προσωπική τους αισθητική.

Από το γραφείο του Δημάρχου