Η σεζόν 2023-2024 για την Ποδοσφαιρική Ακαδημία του ΑΟ Τρίκαλα, έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο.

Το αθλητικό κέντρο της Σωτήρας γέμισε με παιδικές φωνές και χαμόγελα αλλά και με γονείς που ήρθαν με την καλύτερη διάθεση και συμβάλλανε τα μέγιστα για να έχει επιτυχία η γιορτή μας .

Άπειρα χαμόγελα από μικρούς και μεγάλους, ενθουσιασμός, αγώνες ντέρμπι μεταξύ των τμημάτων και των γονέων των παιδιών, απονομές μεταλλίων, μοιράστηκαν εκατοντάδες φανέλες της ανδρικής ομάδας του ΑΟΤ από προηγούμενα χρόνια, γλέντι με σουβλάκια, λουκάνικα, αναψυκτικά, χυμούς, μπύρες για τους μεγάλους και η βραδιά έκλεισε με πολύ μουσική και χορό.

Η ποδοσφαιρική χρονιά έκλεισε λοιπόν με μια μεγάλη γιορτή στο Αθλητικό Κέντρο της Σωτήρας και όπως αρμόζει για τα τμήματα ποδομής του ΑΟ Τρίκαλα.

Το υψηλό επίπεδο δουλειάς που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια στην Ακαδημία του ΑΟ Τρίκαλα με τους άξιους και καταρτισμένους προπονητές , έφερε άνοδο και ανέβασε τον πήχη για όλα τα ηλικιακά τμήματα.

Το σπουδαιότερο απ΄ όλα όμως είναι το γεγονός ότι τα παιδιά είναι ευχαριστημένα , χαμογελούν, χαίρονται, δημιουργούν νέους φίλους και απολαμβάνουν την συμμετοχή τους και το ποδόσφαιρο, μέσα πλέον σε ένα καταπληκτικό αθλητικό κέντρο και σε ένα άρτιο περιβάλλον.

Eκ μέρους της διοίκησης του ΑΟ Τρίκαλα, ο κ. Δημήτριος Τσόγιας τόνισε: " Να σας μεταφέρω καταρχήν τους χαιρετισμούς του προέδρου της ομάδας μας του κ. Κώστα Παρδάλη ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό δεν είχε τη δυνατότητα να είναι εδώ κοντά μας, παρ΄ όλο που θα το ήθελε πάρα πολύ. Σαν διοίκηση, ευχαριστούμε τους γονείς και τα παιδιά για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν ακόμη μια φορά, να εμπιστευθούν τις Ακαδημίες του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα.

Και μαζί με τους προπονητές, τους γυμναστές και όλο το προσωπικό του συλλόγου μας , να βοηθήσουν όλοι στις μεγάλες επιτυχίες τις οποίες είχαμε και τα προηγούμενα χρόνια και συνεχίζουμε να έχουμε. Να ευχαριστήσουμε και τα παιδιά της Κ16, τα οποία και φέτος αλλά και πρόπερσι και πέρυσι, αναγκάστηκαν να παίξουν με μεγαλύτερους και με την ανδρική ομάδα.

Ευχαριστούμε επίσης και τους γονείς τους που επέτρεψαν να λάβουν μέρος , ώστε να βοηθήσουν την μεγάλη ομάδα για να μην έχει περιπέτειες για τα επόμενα χρόνια και να μην υποθηκευθεί το μέλλον του ΑΟΤ στα επόμενα χρόνια. Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι και τη νέα χρονιά με Υγεία να είμαστε ξανά εδώ."

Ο κ. Γεώργιος Λουλές, υπεύθυνος της προπονητικής ομάδας της Ακαδημίας τόνισε ότι: "Κλείνει μια πολύ όμορφη χρονιά για τα παιδιά, έπαιζαν, διασκέδαζαν που είναι ο κυριότερος στόχος που έχουμε σαν Ακαδημία, συγχαρητήρια στους προπονητές για όλη την προσπάθεια και την αυταπάρνηση που έδειξαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Να ευχαριστήσω πάρα πολύ πρώτα τους μικρούς αθλητές, μετά τους προπονητές, τους γονείς που στέκεστε δίπλα στα παιδιά σας σε αυτό που ζητάνε και αυτό που αγαπάνε και ένα ευχαριστώ και στη διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα για όλη την υποστήριξη που μας έχει δώσει. Σας ευχαριστώ όλους για ακόμη μια φορά και για αυτή την υπέροχη χρονιά"

Ο κ. Ζήσης Κατσαντώνης επί πολλά έτη Γενικός Αρχηγός της ανδρικής ομάδας είχε την πολύ όμορφη σκέψη και πρωτοβουλία να μοιραστούν σε όλα τα παιδιά φανέλες της πρώτης ομάδας του ΑΟ Τρίκαλα ως αναμνηστικά δώρα. Με την ευχή τα ονόματα ποδοσφαιριστών που φόρεσαν την φανέλα του ΑΟΤ και αναγράφονται σε αυτές , στο μέλλον να είναι οι φανέλες με ονόματα περισσότερων Τρικαλινών ποδοσφαιριστών από τα ίδια τα παιδιά των υποδομών του ΑΟΤ.

Δήλωσε τα παρακάτω: "Θα δώσουμε από ένα συμβολικό δώρο σε όλα τα παιδιά. Είναι κάποιες φανέλες από προηγούμενα έτη της ανδρικής ομάδας του ΑΟ Τρίκαλα. Από ποδοσφαιριστές που πέρασαν από την μεγάλη ομάδα των Τρικάλων. Θα διαπιστώσετε ότι πίσω στις φανέλες είναι διάφορα ονόματα ποδοσφαιριστών. Είναι μεγάλη τιμή για όλα αυτά τα ονόματα που αναγράφονται στις φανέλες που φόρεσαν το σήμα του ΑΟ Τρίκαλα. Θα δείτε όμως ότι δεν υπάρχουν πολλά ονόματα Τρικαλινών. Εύχομαι οι επόμενοι που θα μοιράσουν πάλι κάποια στιγμή φανέλες της ομάδας , να μοιράσουν τα ονόματα τα δικά σας."

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους γονείς που ήταν δίπλα μας σε όλη την διάρκεια της χρονιάς και μας βοήθησαν σε ότι τους ζητήσαμε.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους προπονητές μας που ήταν μια ομάδα και πάντα ο ένας βοηθούσε τον άλλον σε ότι χρειαζόταν και έδιναν πάντα το παράδειγμα για το πώς πρέπει να λειτουργεί μια ακαδημία.

Καταφέραμε όλοι μαζί να βάλουμε ακόμη ένα λιθαράκι για την βελτίωση της συνολικής εικόνας της ακαδημίας και πάντα να έχουμε στο μυαλό μας ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι και πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά.

Eυχαριστούμε τις παρακάτω επιχειρήσεις για την υποστήριξή τους στην γιορτή μας: ΒΙΟΛΑΝΤΑ, ΚΛΙΑΦΑ, ΕΛ.Α.ΚΡΕ Χρήστος Βαμπούλας Κρεοπωλείο, ΑΡΤΟΚΟΣΜΟΣ Αρτοποιείο και τον DJ Αποστόλη Μπαμπατσιά

Ευχόμαστε σε όλους και όλες ένα ευχάριστο καλοκαίρι με Υγεία και Χαρά.