Εντυπωσιακή η παρουσίαση του Καρναβαλιού των Γόμφων την Καθαρά Δευτέρα, με την μεγαλοπρεπή εμφάνιση των 19 Αρμάτων που παρέλασαν μπροστά σε πλήθους κόσμου, που κατέκλυσε τον χώρο της Καρναβαλικής εκδήλωσης.

Ο καλός καιρός βοήθησε στην μεγάλη επιτυχία του Καρναβαλιού με αποτέλεσμα να ξεφαντώσει ο κόσμος που ήλθε από όλη την περιοχή του Δήμου Πύλης, αλλά και από κάθε γωνιά του Ν. Τρικάλων.

‘Εξ’ ίσου σημαντικό ήταν το γεγονός της ευρηματικής κατασκευής και θεματολογίας των Αρμάτων και με την εντυπωσιακή Αποκριάτικη εμφάνιση των πεζοπόρων Τμημάτων, συμβάλλοντας έτσι σε ένα πλούσιο αποκριάτικο θέαμα.

Επίσης συμμετείχαν και Καρναβαλιστές από άλλες Κοινότητες του Δήμου Πύλης.

Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας , στον χαιρετισμό του έδωσε συγχαρητήρια στα μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Γόμφων για την μεγάλη διοργάνωση του Καρναβαλιού στους Γόμφους, τονίζοντας εμείς σαν Δήμος σας στηρίξαμε αυτήν προσπάθειά σας και θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας σε όλες τις Πολιτιστικές δραστηριότητες.

Χαιρετισμό έκανε η Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων κ. Χρύσα Ντιντή, η Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών –Πολιτισμού –Εθελοντισμού κ. Φανή Μπαχαρίδου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γόμφων και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γόμφων .

Μετά το τέλος της παρέλασης των Αρμάτων έγινε το κάψιμο του Καρνάβαλου στην πλατεία του Χωριού και προσφέρθηκε φιλοξενία σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστος Ζιάκας, Αθλητισμού κ. Σωτήρης Αγγέλης, Οικονομικών κ. Αθανάσιος Κωστάκης, Υγείας κ. Χαρά Καλιώρα, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Μάκης Παπαγεωργίου και Απ, Γκουλιόπουλος.