Προφυλακίστηκε ένας από τους τρεις ανήλικους που ξυλοκόπησαν γνωστό δικηγόρο στα Τρίκαλα. Τα αποκλεστικά πλάνα που έφερε στο «φως» το Star από κάμερες ασφαλείας, μαρτυρούν τη βιαιότητα με την οποία έγινε η επίθεση τα ξημερώματα του Σαββάτου. 

Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε η Τασούλα Παπανικολάου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, φαίνεται ξεκάθαρα ο βίαιος ξυλοδαρμός του γνωστού δικηγόρου των Τρικάλων, Άρη Μερεντίνη, από ανήλικους δράστες ηλικίας 15 και 16 ετών.

Τα πλάνα από κάμερες ασφαλείας δείχνουν τη μανία με την οποία ο ένας ανήλικος κλωτσάει τον δικηγόρο, ενώ ένας άλλος φυλάει τσίλιες. Είναι συγκλονιστικό πώς ακούγεται ο ήχος από το ξύλο και τις βρισιές των εφήβων, όσο ώρα χτυπούν τον δικηγόρο στη μέση του δρόμου.

Άγριος ξυλοδαρμός δικηγόρου στα Τρίκαλα

Τρίκαλα: Πώς έγινε η άγρια επίθεση στον δικηγόρο

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν οι δύο νεαροί επιτέθηκαν στον κ. Μερεντίνη με μπουνιές και κλωτσιές.

Στα πλάνα, φαίνεται ξεκάθαρα το ξύλο που έριξε ο νεαρός στον δικηγόρο, χτυπώντας τον με μανία στο κεφάλι. Ένας άλλος νεαρός προσπάθησε να απομακρύνει τον δράση, τραβώντας τον από το μπουφάν, αλλά εκείνος επέστρεψε και τον χτύπησε ξανά με μανία. 

Ο ίδιος μέσα στα αίματα, χτυπημένος στη μύτη και τα μάτια, προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ από την επίθεση. Στην ανακοίνωση που έστειλε μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πέραν της πολύ άσχημης κατάστασης της σωματικής υγείας μου, ταυτόχρονα εξακολουθώ να βρίσκομαι ψυχολογικά σε κατάσταση σοκ».

Ξυλοδαρμός δικηγόρου στα Τρίκαλα 

Δράστες και θύματα δεν γνωρίζονταν. Απλώς θεώρησαν ότι, όπως περπατούσε ο δικηγόρος, τους στραβοκοίταξε.

Ο κ. Μερεντίνης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το μάτι. Οι νεαροί απολογήθηκαν στον ανακριτή, ο οποίος άφησε ελευθερους τους δυο ανήλικους, αλλά ο τριτος ανηλικος προφυλακίστηκε!

Δείτε το βίντεο στο star.gr