Χωρίς ψυχολογία, αποδυναμωμένοι, αποψιλωμένοι και ταλαιπωρημένοι από την αυθημερόν μετάβαση στην Ηγουμενίτσα οι παίκτες των Τρικάλων αλλά και  αποκαμωμένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια δεν μπόρεσαν να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Θεσπρωτό.

Η ήττα από την ομάδα της Ηγουμενίτσας βύθισε ακόμη περισσότερο την ομάδα στην βαθμολογία και πλέον η κατάσταση μπορεί να χαρακτηριστεί μη αναστρέψιμη με την ομάδα να έχει πάρει την άγουσα για την παρακάτω κατηγορία.

Μία εξέλιξη φυσιολογική από την στιγμή που ο Ηλίας Αϊβάζογλου αποφάσισε να διακόψει την χρηματοδότηση χωρίς καμία εξήγηση και αδιαφορώντας για το μέλλον της.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Σαραντίδης στο 34΄ και ο Ραμίρεζ στο 74’ σημείωσαν τα δύο τέρματα των γηπεδούχων.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Μέγας από την Πιερία με βοηθούς τους Μηνούδη (Πιερίας )  και Χριστοδούλου από την Ημαθία. Έδειξε κίτρινη κάρτα στους  Ευθυμίου Ιωαννίδη, Μανίσογλου του ΑΟ Τρίκαλα.

Θεσπρωτός (Χουαν Ρότσα): Κίναλης, Βαλέντε, Νταλέσιο, Βασιλάκης, Γκάντσιερ, Ζιώγας (87’ Γεωργούσης), Κωνσταντίνου (87’ Λύγκας) , Ραμίρεζ, Σαραντίδης (76’ Βαταμίδης), Πατσέκο (66’ Ρομέρο), Μπονίγια (87’ Μαρτίνεζ)

ΑΟ Τρίκαλα (Βασίλης Καλογιάννης): Περλέσι, Σανδραβέλης, Ριζογιάννης, Γκοβίνας, Ιωαννίδης, Μπαξεβάνος (76’ Φουτσίνι), Μυλόπουλος, Μανίσογλου, Χειρίτραντας, Ευθυμίου (72’ Νιάρος), Κλεμέντε (57’ Ντιαλόσι)

sportrikala.gr