Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, καθώς άγνωστος ή άγνωστη μέσω των social media διακινεί γυμνές φωτογραφίες ενός εργαζόμενου άνδρα στο νοσηλευτικό ίδρυμα. 

Πρόκειται για τουλάχιστον δύο λογαριασμούς που είναι ψεύτικοι, έχοντας πάρει ωστόσο πραγματικά στοιχεία από υπαρκτά πρόσωπα του νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου Τρικάλων αλλά και από άλλα νοσοκομεία. Από αυτούς τους λογαριασμούς αρχικώς, αποστέλλονται αιτήματα φιλίας και μόλις γίνουν αποδεκτά από τους ανυποψίαστους παραλήπτες - υποτιθέμενους συναδέλφους βομβαρδίζονται από άσεμνες φωτογραφίες στις οποίες εικονίζεται ένας τρικαλινός άνδρας. Ενώ, άγνωστο παραμένει αν πρόκειται για πραγματικές ή κατασκευασμένες φωτογραφίες, χωρίς να καταλαβαίνει κανείς που αποσκοπεί όλο αυτό, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Σταυρούλα Κόσσυβα, εργαζόμενη στο ΓΝΤ, σε ανάρτησή της στο fb, αναδεικνύοντας το συγκεκριμένο θέμα. 

Το περιστατικό που έχει θορυβήσει και εξοργίσει αρκετά μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού του ΓΝΤ, έχει ήδη καταγγελθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να βρεθεί ποιος κρύβεται πίσω από αυτήν την ενέργεια. 

trikalaenimerosi.gr