Καμία δαπάνη δεν έχει εξοφληθεί ακόμα για έξοδα που γίνανε μετά την πλημμύρα του Σεπτεμβρίου, καθώς δεν έχει πιστωθεί το ποσό στο λογαριασμό του Δήμου Τρικκαίων, όπως ανέφερε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 η αντιδήμαρχος Οικονομικών Σοφία Αλεστά:

«Είναι αληθές ότι δεν έχει πληρωθεί ακόμα καμία δαπάνη φιλοξενίας σε ξενοδοχεία, όπως και καμία άλλη δαπάνη που έγινε σε αυτό το πλαίσιο. Εγκρίθηκε το ποσό λογιστικά από το Υπουργείο, αλλά στο ταμείο του Δήμου δεν έχει πιστωθεί ακόμα. Συνολικά είναι ένα εκατομμύριο ευρώ περίπου, αλλά περιμένουμε ακόμα να το δούμε στο λογαριασμό μας.

Η διαδικασία από εμάς ολοκληρώθηκε κανονικά, και αναμένουμε την πίστωση. Μιλάμε και με τους ξενοδόχους και ζητάμε και από αυτούς την υπομονή τους. Όπως και για τα χωματουργικά, τα μηχανήματα, τις δαπάνες για την καύση των ζώων, τις συμβάσεις των διμηνιτών εργαζομένων, όλα αυτά. Ευελπιστώ σύντομα να έχουμε κάποια χρήματα, όλοι πιέζουμε να γίνει όσο γρηγορότερα γίνεται, και ευχαριστούμε και όλους τους προμηθευτές για την υπομονή και την πίστωση χρόνου που μας δίνουνε.»