Ο Χρήστος Μιχαλάκης υπηρετεί με συνέπεια το ρόλο του και δεν τον αλλάζει επειδή έχει το αίσθημα της ευθύνης, σχολίασε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός:

«Ο Χρήστος είναι ένας άνθρωπος που διακρίνεται για τη σοβαρότητα και την ειλικρίνεια του. Έχει προσφέρει πολλά στο Νομό, και έχουμε χτίσει μια πολύ αποτελεσματική ομάδα εκεί, γι αυτό και είμαστε παντού και για όλους τους πολίτες του Νομού, και όλων των Θεσσαλών. Βρίσκουμε λύσεις πάντα και για όλους, και αυτό ο Χρήστος ο Μιχαλάκης το υπηρετεί με συνέπεια και δεν θέλει να το αλλάξει επειδή έχει το αίσθημα της ευθύνης.

Και να χρειαστεί, κι άμα χρειαστεί, θα υπάρξουν άνθρωποι να πάνε στον Δήμο και να τα καταφέρουν. Πάντως χαίρομαι πολύ που γυρνάνε όλα γύρω από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, γιατί άμα δεν ήταν…καλός ο Μιχαλάκης θα διακινούσανε αλλιώς το σενάριο για τον Δήμο; Άρα είναι καλός, και για αυτό τον ζητάνε.

Είμαστε αποτελεσματική ομάδα, κερδίζουν όλοι όσοι είναι μαζί με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, κάναμε πάνω από 350 χιλιάδες έργα, δρομολογούμε λύσεις σε όλα και είμαστε τόσο δεμένοι με τον Χρήστο που πλέον είμαστε αδέρφια.»