Ο Mιχάλης Μπαγιώτης είναι από χθες ο νέος αντιδήμαρχος στο δήμο Φαρκαδόνας παίρνοντας τη θέση του Βαγγέλη Ζαφείρη που παραιτήθηκε. Ο δήμαρχος Θαν. Μεριβάκης ανακοίνωσε επίσημα τον ορισμό του με τομέα ευθύνης την Καθαριότητα και ειδικότερα τους τομείς Προστασίας του περιβάλλοντος, Πρασίνου, Καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού και Πολιτικής προστασίας.

Θεωρείται από τα έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη αναλαμβάνοντας από τον περασμένο Σεπτέμβρη την προεδρεία της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Σε δηλώσεις του στο Oichalianews.gr εμφανίζεται έτοιμος να προσφέρει και στα νέα του καθήκοντα τονίζοντας πως επί σειρά ετών στην τοπική αυτοδιοίκηση του άρεσαν οι προκλήσεις και με τον ορισμό του και ως αντιδήμαρχος στον δήμο Φαρκαδόνας θέλει να τιμήσει πραγματικά την εμπιστοσύνη που του δείχνει εκ νέου ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Θανάσης Μεριβάκης.

Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση απουσίας λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων στον ΟΣΕ θα αναπληρώνεται από τον Πρόεδρο της ΚΟΙΔΕΦΑ κ. Γιάννη Αναγνώστου.