Παρουσία του διοικητή του ΙΚΑ Τρικάλων κ. Βαγγέλη Γεωργολόπουλου, του δημάρχου Φαρκαδόνας κ. Θανάση Μεριβάκη, του προέδρου της ΚΟΙ.ΔΕ.ΦΑ. κ. Γιάννη Αναγνώστου και θεσμικών του Δήμου Φαρκαδόνας τέθηκε χθες το πρωί και επίσημα σε λειτουργία το μη Αυτοτελές Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα krinitrikalon.gr για τη λειτουργία του γραφείου αναπτύχτηκε τους τελευταίους μήνες μεγάλη προσπάθεια από την πλειονότητα των αιρετών του Δήμου Φαρκαδόνας, κόποι οι οποίοι απέδωσαν καρπούς μετά και τη χθεσινή επίσημη έναρξη του Γραφείου.
Το Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης θα μπορεί να παρέχει πλήθος υπηρεσιών όπως, του τομέα Μητρώου, του τομέα Εσόδων, του τομέα Παροχών Ασθενείας, τομέα Συντάξεων, του τομέα Διοικητικού, κ.α.
Όπως είναι γνωστό στεγάζεται στο παλιό δημαρχείο, στο χώρο που λειτουργεί το ΚΕΠ Φαρκαδόνας και θα είναι επισκέψιμο καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή.
Το ΙΚΑ Τρικάλων παραχώρησε υπάλληλό του, ο οποίος θα μεριμνά για την εξυπηρέτηση των δημοτών. Το Γραφείο αξίζει να σημειωθεί ότι θα είναι συνδεδεμένο με την Κεντρική Υπολογιστική Υποδομή του ΟΠΣ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ μέσω του Δημοσίου Δικτύου Τηλεπικοινωνιών «Σύζευξις» (για Γραφεία που στεγάζονται μέσα σε κτίρια των δήμων).
Ο δήμος Φαρκαδόνας εξόπλισε το Γραφείο με τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό που θα διευκολύνει τον υπάλληλο στην εργασία του.
Ικανοποιημένοι από την λειτουργία εμφανίστηκαν τόσο ο κ. Μεριβάκης, όσο και ο κ. Αναγνώστου, οι οποίοι υπογράμμισαν την σπουδαιότητα του Γραφείου στην διευκόλυνση και εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων της περιοχής.