Ο Σύλλογος Γυναικών Ν. Τρικάλων-μέλος της Ο. Γ. Ε.- συνεχίζοντας τις δράσεις αλληλεγγύης,  απευθύνθηκε αυτή τη φορά  σε νέα ζευγάρια άνεργων και υποαπασχολούμενων γονέων και στις οικογένειές τους. Την Τρίτη 22 Δεκέμβρη το απόγευμα, έβαλε τα γιορτινά του για να υποδεχθεί τους μικρούς επισκέπτες και τους γονείς τους που κατέφθασαν από νωρίς στην αίθουσα του εργατικού κέντρου στα Τρίκαλα.
Σε σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε η πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου κ. Ειρήνη Πετράκη , καλωσόρισε μικρούς και μεγάλους τονίζοντας τη σημασία  της προσφοράς με όρους ταξικής αλληλεγγύης –πέρα από τη φιλανθρωπία με την έννοια της ελεημοσύνης. Γι αυτό και όπως ανέφερε η προσφορά συμπολιτών μας, μικροκαταστηματαρχών, μελών και φίλων του συλλόγου στην υλοποίηση αυτής της σημερινής  γιορτής είναι καθοριστική. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε  «αυτή η προσφορά αποτελεί ένα πρώτο βήμα σύσφιξης των λαϊκών δυνάμεων απέναντι στην κρίση του εκμεταλλευτικού συστήματος μέσα στο οποίο ζούμε[…] είναι συνεισφορά όχι με όρους χορηγίας-διαφήμισης αλλά από το υστέρημα της κάθε λαϊκής οικογένειας που συνδράμει σε αυτές τις δράσεις.
Ξεχωριστή πινελιά για την εκδήλωση αποτέλεσε και η μουσικοθεατρική παράσταση με Τίτλο « πετάμε μαζί» από το θεατρικό εργαστήρι του πολιτιστικού συλλόγου  Μεγαλόχωρίου που συμμετείχε στη γιορτή.  Με πρωταγωνιστές τους νεαρούς μαθητές,  μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα θέαμα που συνδύαζε κίνηση και μουσική, αποδίδοντας με ιδιαίτερη ευρυματικότητα-και ελάχιστα τεχνικά μέσα στη διάθεσή τους- νοήματα τόσο σύγχρονα και επίκαιρα όπως ο πόλεμος , ο πλούτος, με τα παιδιά απέναντι σε αυτά.
Με το τέλος της παράστασης συντελεστές και καλεσμένοι γεύτηκαν τα  γιορτινά εδέσματα προσφορά φίλων και μελών του συλλόγου ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επόμενες δράσεις του Συλλόγου Γυναικών Ν Τρικάλων  μέλος της Ο.Γ.Ε.