Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα (31 Ιανουαρίου 2015)  η κοπή της πίτας του Συλλόγου Γυναικών Ν. Τρικάλων –μέλος της Ο.Γ.Ε.

Η μουσικοχορευτική  εκδήλωση αποτέλεσε αφορμή να συναντηθούν  γυναίκες μέλη και φίλες του συλλόγου, από όλο το νομό , γυναίκες που καθημερινά ανταμώνουν στους αγώνες μέσα από τη δράση του συλλόγου γυναικών που για ακόμη μία χρονιά ήταν πολύμορφη.

Η πρόεδρος  Ειρήνη Πετράκη, εκ μέρους του Δ.Σ.,  καλωσόρισε τις γυναίκες μέσα από ένα σύντομο χαιρετισμό και αναφέρθηκε τόσο στη δράση του συλλόγου  τη χρονιά που πέρασε  όσο  και στους στόχους πάλης για το επόμενο διάστημα.

Κάλεσε τις γυναίκες να είναι σε εγρήγορση , συσπειρωμένες στις γραμμές του συλλόγου και της Ομοσπονδίας , αναδεικνύοντας την οργανωμένη πάλη σε μοναδικό μέσω διεκδίκησης.

Οι γυναίκες χόρεψαν και τραγούδησαν ως το βράδυ υπό τους ήχους ζωντανής λαϊκής και παραδοσιακής μουσικής.

Οι καλλιτέχνες που πλαισίωσαν την ορχήστρα είναι οι: N.Τσιμπίδας (κλαρίνο), Δ. Αλεξιάδης (κιθάρα), Θ. Μούτος (ακορντεόν), Π. Καραδήμας (τουμπερλέκι), Σ. Γκότζιας (μπουζούκι), Γ. Ντέρης και Κ. Παπή (φωνή).Ο Σύλλογος τους ευχαριστεί θερμά για την προσφορά τους , όπως επίσης και όσους συνέβαλλαν στην προσφορά δώρων  για τη λαχειοφόρο αγορά- τα έσοδα της οποίας καλύπτουν μέρος των λειτουργικών εξόδων των λαϊκών φροντιστηρίων για τα παιδιά των ανέργων.