Στα πλαίσια του μαθήματος της πρακτικής άσκησης διεξήχθη χθες στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της σχολής ΣΜΥ και της ομάδας ποδοσφαίρου του ΤΕΦΑΑ. Το φιλικό παρακολούθησαν όλοι οι σπουδαστές- σπουδάστριες της ΣΜΥ (320 άτομα) και 120 φοιτητές- φοιτήτριες του ΤΕΦΑΑ.

Σε κάθε ομάδα στον φετινό εκπαιδευτικό- επιμορφωτικό αγώνα, συμμετείχαν από κάθε ομάδα και έπαιζε μία σπουδάστρια της ΣΜΥ και μία φοιτήτρια του ΤΕΦΑΑ. Διεξήχθη ένας αγώνας σε αθλητικά πλαίσια και, πραγματικά, ήταν γιορτή. Εκπρόσωπος της ΣΜΥ ήταν ο Ταξίαρχός της. Το σκορ ήταν 2-0 υπέρ του ΤΕΦΑΑ, αλλά τελικός νικητής ήταν το φίλαθλο αθλητικό πνεύμα από όλους τους συμμετέχοντες. Το ΤΕΦΑΑ προσέφερε ανθοδέσμη και αναμνηστικό λάβαρο του τμήματος πριν την έναρξη του παιχνιδιού, ενώ η σχολή απένειμε στο νικητή κύπελλο.

Την επιλογή των παικτών- παικτριών του ΤΕΦΑΑ είχαν αναλάβει οι φοιτητές της ειδικότητας ποδοσφαίρου του 4ου έτους: Μωυσής Xατζηνικόλα και Νίκος Αρσενόπουλος. Βοηθοί προπονητές ήταν οι Γιάννης Αντωνόπουλους, Εμρά Πιλέ και Μαργαρίτης Καλαϊτζής. Γυμναστές οι Βάιος Παπαδημητρίου και Κωνσταντίνος Σταμέλος. Προπονητής τερματοφυλάκων ο φοιτητής Γεώργιος Λαρεντζάκης και Γενικός Αρχηγός ο Βίκτωρας Ψύχος, φροντιστής ο φοιτητής Αθανάσιος Γαλάνης.