Μια ακόμη παράταση  (τελευταία) δόθηκε στην κατάθεση δηλώσεων για το Κτηματολόγιο. Η τρίτη ημερομηνία ορίζεται για τους κατοίκους του εσωτερικού η 2α Ιουνίου 2015 (όπως και του εξωτερικού), έτσι ώστε και οι τελευταίοι που δεν έχουν καταθέσει δηλώσεις να το πράξουν για να αποφύγουν τυχόν κυρώσεις.

Στο νομό Τρικάλων αρκετοί ήταν αυτοί που έχουν καθυστερήσει την κατάθεση των δηλώσεών τους, οπότε η παράταση προφανώς και θα τους διευκολύνει να τακτοποιήσουν τις υποθέσεις τους.  

Oπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: "Η παράταση κρίθηκε απαραίτητη, λόγω της έντονης κινητοποίησης των πολιτών και αύξησης του αριθμού των υποβαλλομένων δηλώσεων τις τελευταίες ημέρες. Με τον τρόπο αυτό δίνεται επαρκής χρόνος στους δικαιούχους προκειμένου να τακτοποιήσουν τυχόν εκκρεμότητες για την υποβολή της δήλωσης ιδιοκτησίας τους.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να υποβάλουν τη δήλωση της ακίνητης περιουσίας τους στο γραφείο κτηματογράφησης της περιοχής που βρίσκεται το ακίνητό τους ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.ktimatologio.gr."