Tα Εκπαιδευτήρια «ΑΘΗΝΑ» και η «Orientum – Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας» πραγματοποιούν την Τρίτη 23 Ιουνίου 2015 στις 19:00  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου σεμινάριο επαγγελματικού προσανατολισμού με θέμα: «Αναλυτική παρουσίαση Πανεπιστημίων – ΤΕΙ και σύνδεσή τους με την αγορά εργασίας»

Στο σεμινάριο, εκτός από την αναλυτική παρουσίαση των σχολών και των προοπτικών τους, θα δοθούν διευκρινίσεις για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου καθώς και απαραίτητες πληροφορίες για τη διαδικασία των μετεγγραφών. Η ενημερωτική εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου της πόλης μας καθώς και για τους γονείς τους. Έτσι οι μαθητές και οι μαθήτριες που θα παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να αποσαφηνίσουν απορίες και προβληματισμούς σχετικά με την επιλογή της κατάλληλης γι’ αυτούς Πανεπιστημιακής Σχολής σε συνδυασμό με αυτά που απαιτεί η αγορά εργασίας της χώρας μας.

Η εισήγηση θα γίνει από τον κ. Μιχαλούλη Σπύρο, συνιδιοκτήτη της εταιρείας Orientum, σύμβουλο επαγγελματικού προσανατολισμού και συγγραφέα του βιβλίου «Πάμε…Πανεπιστήμιο 2015». Ο εισηγητής θα απαντήσει σε ερωτήματα και θα λύσει απορίες του κοινού μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του.