Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Τρικάλων με την επωνυμία «Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης Τρικάλων» με την Άννα Καραμπίνα, επιστημονική υπεύθυνη του ΚΚΠΤ, κλινική ψυχολόγο, θα πραγματοποιήσει στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων, ύστερα από πρόσκλησή της, σεμινάρια για ενήλικες και ειδικότερα:

Ø                  Τρίτη 21 Απριλίου 2015, ώρα 18.00-20.00

«Χρήση – κατάχρηση – εξάρτηση από το Διαδίκτυο»

Το Διαδίκτυο είναι ένα χρήσιμο εργαλείο. Η αλόγιστη χρήση του μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα. Η γνώση και η ενημέρωση μπορούν να αποτελέσουν ασπίδα προστασίας από τους κινδύνους της χρήσης κατάχρησης του Διαδικτύου.

Ø                  Τρίτη 28 Απριλίου 2015, ώρα 18.00-20.00

           «Αυτοεκτίμηση – Αυτοπεποίθηση»

Ο βασικός κορμός της αυτοεκτίμησης – αυτοπεποίθησης συγκροτείται από πολύ μικρή ηλικία μέσα στην οικογένεια.  Ξέρουμε όμως ότι μπορεί να ενισχυθεί σε όλη μας τη  ζωή, εάν βοηθήσουμε τους εαυτούς μας και τα παιδιά μας να αναπτύξουμε τρόπους και  δεξιότητες που θα ενισχύσουν και θα καλυτερεύσουν την βασική εικόνα του εαυτού τους.

Η συμμετοχή στα ανωτέρω σεμινάρια είναι δωρεάν και ήδη ολοκληρώθηκε ο αριθμός των συμμετεχόντων κατόπιν υποβολής σχετικής αίτησης