Ξεκίνησε για πλάκα. Όλες τις προηγούμενες μέρες τα μηνύματα ήταν ενθαρρυντικά. Κάποια τηλέφωνα που δηλώνανε παρουσία κάποιος γνωστός ξέρει κάποιον, νομίζω αυτός είναι Σερραίος και κάπως έτσι φτιάχτηκε η πρώτη μαγιά για μια συνάντηση.
Αυτό που όμως ξεπέρασε κάθε σκέψη και επιθυμία έγινε στην πρώτη συγκέντρωση των Σερραίων Ν. Τρικάλων που έγινε  την Πέμπτη 21/1/2016 στο ξενοδοχείο ¨Πανελλήνιο¨.
Τελικά είχε δίκιο αυτός που είπε το …είμαστε πολλοί αλλά σκόρπιοι. Γιατί αυτό πραγματικά συνέβη στην 1η συνάντηση. Και τελικά διαπιστώνεις ότι ζεις σε ένα μέρος όπου υπάρχουν πολλοί συντοπίτες σου, υπάρχουν κοντοχωριανοί που πιθανόν να έχεις συναντηθεί και να μην το γνωρίζεις, να έχεις συνεργαστεί και να μαθαίνεις τώρα ότι είστε από διπλανά χωριά.
Το πρώτο βήμα έγινε. Σίγουρα απ΄ ότι βγήκε και από την κουβέντα είμαστε κι άλλοι που για κάποιους λόγους δεν μπορέσανε να έρθουν. Στο μέλλον θα υπάρξουν κι άλλες τέτοιες συναντήσεις. Με την κοινή θέληση και άποψη όλων που βρέθηκαν εκεί πάμε για την επόμενη συνάντηση όπου θα γίνει και κοπή πίτας για το καλό τις νέας χρονιάς με την προσδοκία να είμαστε περισσότεροι.
Για οποιαδήποτε πληροφορία
Μπατσίλας Βασίλης 6980145420
Τόλλιος Δημήτρης 6972989709
Μακράκης Σάκης 6942842111