Να συνεννοηθεί άμεσα με τα υπόλοιπα κόμματα, προκειμένου να οδηγηθεί η χώρα σε μία ευρύτερη συγκυβέρνηση κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα ο Κώστας Σκρέκας

Ο Τρικαλινός βουλευτής της ΝΔ μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στην "Πρώτη Γραμμή", άσκησε έντονη κριτική στον πρωθυπουργό για τις ενέργειές του κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα πως "δεν μπορεί να σταματήσει να κοροϊδεύει τον κόσμο", παρομοιάζοντάς τον μάλιστα με αλκοολικό που δεν αντιλαμβάνεται πως έχει πρόβλημα.

"Είναι σαν τον αλκοολικό που αν δεν συνειδητοποιήσει ότι είναι αλκοολικός ποτέ δεν θα μπορέσει να σταματήσει να πίνει. Ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να καταλάβει πως πρέπει να σταματήσει να κοροϊδεύει. Αν δεν το κάνει δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τη χώρα μας", ήταν η ακριβής φράση του πρώην Υπουργού. 

"Χάρη στη ΝΔ απετράπη η αύξηση φόρου στους αγρότες"

Παράλληλα, ο Κώστας Σκρέκας στάθηκε στο γεγονός πως χάρη στη Νέα Δημοκρατία έχει σταθεί όρθια η κυβέρνηση με τις ψηφοφορίες των μέτρων στη βουλή. Ο Τρικαλινός βουλευτής στάθηκε ιδιαιτέρως στο θέμα των αγροτών, σημειώνοντας πως χάρη στην πίεση του κόμματός του δεν μπήκε στο μνημόνιο η αύξηση της φορολογίας στους αγρότες.