Παραμένει για λίγες εβδομάδες ακόμα στο τιμόνι του νοσοκομείου ο διοικητής Γιώργος Σουφλιάς, όσο δηλαδή χρειαστεί μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του, καθώς ήδη οι τρείς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας, αναζητούν νέο κατάλληλο πρόσωπο.

Εκείνος όμως που πιθανότατα θα παραμείνει στη θέση του αν και είναι εμβληματικό γαλάζιο τοπικό στέλεχος, είναι ο υποδιοικητής Ντίνος Μπάρδας ο οποίος θεωρείται πετυχημένος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναζητά νέο διοικητή με προσόντα. Δηλαδή πτυχίο στην οικονομία της Υγείας ή τεχνοκρατικές γνώσεις για να αντεπεξέλθει στις σύνθετες υποχρεώσεις που έχει ένα νοσοκομείο.

Βέβαια ουδείς γνωρίζει αν θα βρεθεί τέτοιος ή αν τελικά και ετούτη η κυβέρνηση ακολουθήσει την πεπατημένη των προκατόχων της επιλέγοντας για διοικητή κάποιον από τους αποτυχημένους πολιτευτές ή λοιπούς άσχετους, με μόνο προσόν την κομματική ταυτότητα.

Οι πληροφορίες του trikalaenimerosi.gr αναφέρουν ότι ήδη έχουν βολιδοσκοπηθεί πρόσωπα και πιθανότατα η θέση θα καλυφθεί ως το τέλος του μήνα.