Ο πρώην Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και νυν Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ., Κώστας Σκρέκας, παραχώρησε διαδοχικές συνεντεύξεις στην  εκπομπή του Κόντρα channel “Χώρα εν καμίνω” με τον κο Πάνο Παναγιωτόπουλο, στην εκπομπή του star channel “LIVEU” με την κα Πόπη Τσαπανίδου και στην πρωινή εκπομπή του Αντέννα με τον Γιώργο Παπαδάκη.
Ακολουθούν τα βασικά σημεία των συνεντεύξεων του κου Κώστα Σκρέκα:
-      Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη και βλέποντας τις δημοσκοπήσεις να αλλάζουν, πανικοβλήθηκε και τώρα σπεύδει να αλλάξει τον εκλογικό νόμο που χρησιμοποίησε επειδή τη συνέφερε στις εκλογές του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβρίου γιατί θέλει να εμποδίσει την εκλογή της Ν.Δ. και να διατηρηθεί περισσότερο στην καρέκλα της εξουσίας. Αποδεικνύει έτσι περίτρανα την κοντόφθαλμη λογική της και την ιδιοτέλειά της εις βάρος του ελληνικού λαού που στενάζει κάτω από το βάρος εισπρακτικών μέτρων άδικων και προβλημάτων σοβαρών και δυσεπίλυτων που  δημιούργησε η συγκεκριμένη Κυβέρνηση.
-      Ο κος Τσίπρας οφείλει να πει την αλήθεια στον ελληνικό λαό και να εξηγήσει για ποιο λόγο υποσχόταν προεκλογικά 13η σύνταξη, για ποιο λόγο υποσχόταν ότι δεν θα μειωθούν οι συντάξεις, για ποιο λόγο τον εξαπάτησε λέγοντας ότι θα σκίσει τα μνημόνια, ενώ στην ουσία απέδειξε ότι ενδιαφερόταν μόνο για τα μικροκομματικά του συμφέροντα οδηγώντας τη χώρα σε νέα δυσμενέστερα και ποιο βάρβαρα μέτρα ως αποτέλεσμα της καταστροφικής δωδεκάμηνης διακυβέρνησης.
-      Η λύση είναι να δημιουργήσουμε ασφαλές και σταθερό επενδυτικό περιβάλλον όπως κατόρθωσε η Ν.Δ. το 2014 και είχαμε επιτέλους θετικό πρόσημο στην ανάπτυξη της χώρας. Ώστε να μην σταματάνε επενδύσεις και να μην φεύγουν για άλλους επενδυτικούς προορισμούς. Η ακύρωση της λειτουργίας του εργοστασίου χρυσού στις Σκουριές και το «κλείσιμο» της SOFTEX δείχνουν την άκυρη και επώδυνη για τις τόσες οικογένειες εργατών επενδυτική πολιτική της Κυβέρνησης.
-      Δεν κατέρρευσαν μόνο οι προεκλογικές εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ που τις πίστεψε ο κόσμος και τώρα οικτρά απογοητεύθηκε, αλλά αποκαλύφθηκε και το αληθινό ηθικό του πρόσωπο που μόνο αγγελικό δεν ήταν. Ήταν ένα δήθεν ηθικό πλεονέκτημα που πλέον από την προκλητική και ασεβή προς τον ελληνικό λαό που υποφέρει στάση των στελεχών του, έκανε ολοφάνερη την υποκρισία τους και γκρεμίστηκε και αυτό.