Ενδιαφέρουσα ημερίδα σχετικά με την Κοινωνική Οικονομία θα διοργανωθεί από την Α.Σ. Κοινωνική Τρικαλινή Πολιτεία την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου και ώρα 6 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Gallery Art Hotel. Η ημερίδα που εντάσσεται στα πλαίσια υλοποίησης της Πράξης «Αειφορική Ανάπτυξη Τρικάλων» των δράσεων ΤοπΣΑ, στοχεύει στην συμβουλευτική υποστήριξη 40 επιχειρηματιών της περιοχής σε θέματα κοινωνικής ευθύνης, ενώ σημαντικό μέρος της εκδήλωσης αναμένεται να εστιάσει γύρω από τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις οι οποίες αποτελούν μια νέα και ιδιαίτερα ελκυστική μορφή επιχειρηματικότητας.

Ομιλητής στον τομέα αυτό θα είναι ο κ. Απόστολος Δασίλας, Λέκτορας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και ιδρυτής της ΚοινΣΕπ «Ελληνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογίας» με ιδιαίτερη εμπειρία στον τομέα αυτό, ενώ στην ημερίδα θα συμμετέχει και ο Λέκτορας του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κ. Ευστράτιος Λιβάνης.

Η συμμετοχή των επιχειρήσεων στην ημερίδα  και η μετέπειτα συμβουλευτική τους υποστήριξη χρηματοδοτείται από την Πράξη και είναι δωρεάν. Για δηλώσεις συμμετοχής στην ημερίδα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην κα Δριτσέλη Σοφία, τηλ. 2431077124 - 6982654147. Λόγω του περιορισμένου αριθμού των επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.