Σε μήνυμά της για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου η Τ.Ο. Τρικάλων της Χρυσής Αυγής αναφέρει τα εξής:

Η Εθνεγερσία του 1821 έγινε για την απελευθέρωση ολοκλήρου του Έθνους, και για την αποτίναξη του Τουρκικού ζυγού. Ούτε οι μηχανορραφίες των Ευρωπαϊκών ηγεσιών της εποχής, ούτε το λεπίδι του Σουλτάνου, ούτε οι  κοτζαμπάσηδες, στάθηκαν ικανά για να ανατρέψουν την θέληση μιας δράκας Ελλήνων, που εμψύχωσαν και κατεύθυναν το Έθνος προκειμένου να απελευθερωθεί από την δουλεία 400 χρόνων.

Οι ομοιότητες με το σήμερα είναι δυστυχώς πολλές. Και σήμερα οι "μεγάλοι" της Ευρώπης προσπαθούν να στραγγαλίσουν το ιστορικό και περήφανο Έθνος μας, μέσα από μνημόνια και τοκογλυφικά δάνεια. Και σήμερα οι Τούρκοι είναι ακόμη εδώ. Στην κατεχόμενη Κύπρο εδώ και 40 και πλέον χρόνια, αλλά και στο Αιγαίο, όπου καθημερινά κάνουν επίδειξη της νέο-σουλτανικής νοοτροπίας τους, και δείχνουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, ποιος είναι ο στόχος τους.

Και σήμερα οι κοτζαμπάσηδες και οι Νενέκοι είναι εδώ. Οι νεο-κοτζαμπάσηδες που θεωρούν την χώρα πολιτική τους(και όχι μόνο) "ιδιοκτησία", και που οι πολιτικές τους έφεραν το σημερινό οικονομικό και κοινωνικό κατάντημα της Πατρίδας, ενώ χωρίς αιδώ "συνεργάζονται" με κάθε τρόπο με τους Ευρωπαίους οικονομικούς δυνάστες . Οι Εθνομηδενιστές Νενέκοι, που στο "όραμα" μιας ανύπαρκτης Ελληνοτουρκικής "φιλίας" και στο όνομα μιας νεφελώδους και αδιευκρίνιστης "ειρήνης" υποσκάπτουν συστηματικά τις παραδόσεις, και την ιστορική μνήμη του λαού.

Η Χρυσή Αυγή, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών αντιστέκεται σε όλα αυτά. Υποκλίνεται στις μεγάλες αυτές μορφές του 1821,που έδωσαν ψυχή και σώμα για την Ελευθερία του Έθνους. Σε αυτούς που το τότε κατεστημένο έριξε στην φυλακή,σε αυτούς που δεν συμβιβάστηκαν και έμειναν πιστοί στον Εθνικό σκοπό.

Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει τον αγώνα για την Ελευθερία και την αξιοπρέπεια του λαού και του Έθνους, τιμά τους ήρωες, και θα συνεχίσει τον αγώνα για την Εθνική δικαίωση, και τα Εθνικά δίκαια.

Τ.Ο Τρικάλων της Χρυσής Αυγής