Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε η Τομεακή Επιτροπή Τρικάλων του ΚΚΕ, την Πέμπτη 21 Γενάρη, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Τρικκαίων για την παρουσίαση  της έκδοσης του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ, για τη Φυσική Αγωγή στην Εκπαίδευση και τις θέσεις του ΚΚΕ.
Στην εκδήλωση την παρουσίαση της έκδοσης έκανε ο Υπεύθυνος του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ του Κόμματος, Θοδωρής Λιάππης, ενώ ακολούθησε διάλεξη για την διατροφή των παιδιών και τα μυοσκελετικά προβλήματα στο σχολείο από τον Κώστα Μπουντόλο, καθηγητή του ΣΕΦΑΑ Αθηνών.
Στην ομιλία του ο Θ. Λιάππης μεταξύ άλλων τόνισε: «Η Φυσική Αγωγή (Φ.Α.) αντιμετωπίζεται στο σχολικό πρόγραμμα ως ένα ακόμα μάθημα, ενώ δεν είναι μόνο αυτό. Είναι μια πολύ σύνθετη και σημαντική δραστηριότητα, που με τις κατάλληλες συνθήκες μπορεί ν” αναπτυχθεί και να λειτουργήσει δημιουργικά στο χώρο του σχολείου. Δεν καλλιεργεί απλά κάποιες σωματικές ικανότητες, αλλά συμβάλλει, όταν εφαρμόζεται σωστά, στην εξασφάλιση της υγείας, στη βελτίωση της βιολογικής υποδομής του ανθρώπου.. Και όταν λέμε κατάλληλες συνθήκες δεν εννοούμε αυτό που γίνεται για παράδειγμα σήμερα, ο δάσκαλος να έχει αντικαταστήσει τον γυμναστή σε πολλά σχολεία, οι υποδομές να μην συντηρούνται στοιχειωδώς, ο εξοπλισμός να είναι παμπάλαιος ή ανύπαρκτος».