Η Ενορία της Παναγίας Επίσκεψης, από τον Φεβρουάριο του 2012, άρχισε να λειτουργεί το «Γεύμα Αγάπης», το οποίο δίνει δωρεάν συσσίτιο σε καθημερινή βάση, σε άπορους, άνεργους, ασθενείς και γενικά σε όσους έχουν ανάγκη.
Σήμερα το «Γεύμα Αγάπης» σιτίζει 13 αναξιοπαθούντες οι οποίοι διαμένουν στην Ενορία. Οι δικαιούχοι παραλαμβάνουν καθημερινά το γεύμα τους, σε υγιεινά και ασφαλή σκεύη μίας χρήσεως. Μαζί λαμβάνουν γάλα και γιαουρτάκι, ψωμί (καθημερινή προσφορά του αρτοποιείου ΑΡΤΟΓΩΝΙΑ) και σαλάτες (προσφορά της βιοτεχνίας ΒΙΟΣΑΛ).
Oπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Όμως, υπάρχουν και ανάγκες που εμείς δεν ξέρουμε! Για αυτό:  Θέλουμε να μας βοηθήσετε:
Εάν γνωρίζετε, στην γειτονιά σας ή στην πολυκατοικία σας, κάποιον ενορίτη μας που έχει ανάγκη, μη διστάσετε! Ελάτε να μας ενημερώσετε!
Αγαπητοί μας ενορίτες,
Αισθανόμαστε έντονα την ανάγκη, για άλλη μια φορά, να σας ευχαριστήσουμε όλους θερμά, που με κάθε πρόσφορο τρόπο, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, εξακολουθείτε να συμπαραστέκεστε έμπρακτα στις Φιλανθρωπικές δραστηριότητές της Ενορίας μας.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Καθημερινά στον Ιερό Ναό ή στο τηλέφωνο 2431033671»