Ο Δήμος Τρικκαίων έχει μεταξύ άλλων ως επιθυμία του να ενεργοποιήσει όλους τους συμπολίτες μας απέναντι στα κοινά μας προβλήματα, καθώς θεωρεί ότι μόνο με τη συμμετοχή και τη συνεισφορά όλων μας μπορούν αυτά να αντιμετωπιστούν. Άλλωστε, ο Δήμος είναι η κοινωνία των πολιτών.

Είναι, επομένως, σημαντικό ο καθένας μας να λειτουργεί εντός του πλαισίου δικαιωμάτων και υποχρεώσεων που απορρέουν από αυτό.

Με γνώμονα αυτή την αντίληψη, το Τμήμα Παιδείας και Δία Βίου Μάθησης της Δ/νσης Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων πραγματοποίησε διαγωνισμό γραπτής έκθεσης με θέμα: «Εμείς και ο Δήμος μας: τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις μας σε μια πόλη που αλλάζει» για τους μαθητές των τάξεων Ε’ και Στ’ Δημοτικού των σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου.

Η βράβευση των διακριθέντων μαθητών θα γίνει την Πέμπτη 11/6/2015 και ώρα 11:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων.

Καλούνται οι μαθητές που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό να παρευρεθούν στη βράβευση, καθώς και οι συμμαθητές των τάξεών τους.

Υπενθυμίζεται ότι για το 1o βραβείο ως έπαθλο θα δοθεί είναι μια γνήσια άδεια λογισμικού Microsoft Windows 8.