Το Μύθι Μύθι Παραμύθι με την Μαρία Κατσανούλη (φωτογραφία) αρχίζει και φέτος να λαλεί τις ιστορίες του την Κυριακή  1 Νοεμβρίου 2015 στον “Μανδραγόρα”.
Στην ώρα των νηπίων, μετά από το άκουσμα της ιστορίας, τα παιδιά θα συμμετέχουν σε μουσικοκινητικές ή θεατρικές δραστηριότητες με τον Αρτέμη Αρκουμάνη (θεατροπαιδαγωγό - μουσικό) και τη Βίκυ Ιακωβάκη (θεατροπαιδαγωγό - ηθοποιό).
Στην ώρα των μεγαλύτερων παιδιών τα παιδιά, αφού ακούσουν τη δική τους ιστορία, θα ζωγραφίζουν κάτι από αυτό που αφουγκράστηκε η ψυχή τους ακούγοντας το παραμύθι.  Η έκθεση των ζωγραφιών τους, επιτόπου, θα ζωντανεύει με τρόπο διαφορετικό, ετούτη τη φορά, ξανά την ιστορία.
Μικρά και μεγάλα παιδιά λοιπόν … και βέβαια μαμάδες και μπαμπάδες … και γιαγιάδες και παππούδες … και νονοί και θείοι … και άνθρωποι που συνοδεύουν τα παιδιά ή μόνο τον εαυτό τους … θα ταξιδέψουν  έξι Κυριακές σε κόσμους μαγικούς με ένα παραμύθι!
Την πρώτη Κυριακή του μήνα  στον Μανδραγόρα
νήπια έως 5 ετών:  10:30 π.μ.
παιδιά 6 ετών και άνω: 12:30 μ.μ
Είσοδος : 3 ευρώ/άτομο
Προγραμματισμένες Αφηγήσεις:
1 /11,  6/12/2015  
10 /1, 7/2, 6/3, 3/4/2016
Επισημαίνεται ότι για τη συγκεκριμένη δράση:
Δεν είναι υποχρεωτική η κατανάλωση στο μπαρ.
Επειδή διακόπτεται το σερβίρισμα την ώρα της αφήγησης, όποιος επιθυμεί να σερβιριστεί κάτι, καλό θα είναι να προσέλθει λίγο νωρίτερα στο χώρο, ο οποίος θα είναι ανοιχτός τουλάχιστον μισή ώρα πριν από την αναγραφόμενη ώρα προσέλευσης.
Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα στο χώρο.
Πληροφορίες: Μουσική Σκηνή «Μανδραγόρας», Στρ Σαράφη 12, 1ος όροφος, Τρίκαλα, τηλ 6977580754