Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων και Μικρασιατών νομού Τρικάλων προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του σωματείου στην απογευματινή συνεστίαση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 και ώρα 5:30μμ, στο ξενοδοχείο GALLERY Art HOTEL (νέο ΚΤΕΛ Τρικάλων), για να περάσουμε όλοι μαζί ένα όμορφο απόγευμα υπό τους ήχους της ποντιακής λύρας του Νίκου Γαβριά. 

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί η 1η Γενική Συνέλευση του σωματείου, με τα εξής θέματα:

1. Έγκριση του απολογισμού δράσης και της διοικητικής-οικονομικής διαχείρισης του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και των λοιπών οργάνων.

2. Έγκριση των ετήσιων προϋπολογισμών και ισολογισμών εσόδων και εξόδων και απαλλαγή του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.

3. Εκλογή μελών της Εφορευτικής Επιτροπής.

4. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στις δευτεροβάθμιες Οργανώσεις – Ομοσπονδίες.

Σε περίπτωση μη απαρτίας θα ακολουθήσει 2η Γενική Συνέλευση, η οποία θα λάβει χώρα την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015, στις 11:00πμ, στο υπόγειο του  Πνευματικού Κέντρου δήμου Τρικκαίων, επί της οδού Γαριβάλδη. Σε περίπτωση πάλι μη απαρτίας, θα ακολουθήσει η 3η Γενική Συνέλευση, η οποία θεωρείται και καταληκτική, την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015, την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος.

Με τιμή

Το ΔΣ του σωματείου

Πληροφορίες στα τηλέφωνα:

6978113967  Μαργαρίτα Τοπαλίδου

6978670067  Νόπη Παπαδοπούλου