Aπό τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων ανακοινώνεται ότι η Διεύθυνση Δια Βίου Μάθησης της Γ.Γ.Δ.Β.Μ. & Ν.Γ. καλεί τους μόνιμους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με τουλάχιστον διετή εκπαιδευτική υπηρεσία από το διορισμό τους σε σχολεία Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, να υποβάλλουν αίτηση για την πλήρωση θέσεων με επιλογή, προκειμένου να αποσπαστούν στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας και τα εκτός έδρας τμήματα αυτών κατά το σχολικό έτος 2015-2016.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας για τη διαδικασία επιλογής εντός αποκλειστικής προθεσμίας η οποία άρχεται από 15 Ιουλίου 2015 ημέρα Τετάρτη και λήγει 21 Ιουλίου ημέρα Τρίτη.

Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν με αποκλειστική δική τους ευθύνη να μεριμνήσουν για το εμπρόθεσμο της υποβολής των αιτήσεων τους, μαζί με το φάκελο των δικαιολογητικών, εντός της ανωτέρω καθοριζόμενης προθεσμίας, το οποίο αποδεικνύεται από το πρωτόκολλο παραλαβής του Κεντρικού Πρωτοκόλλου του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ. (γραφείο 103).

Μετά τη λήξη της ανωτέρω προθεσμίας κανένας φάκελος δεν γίνεται δεκτός, ακόμα κι αν φέρει σήμανση εμπρόθεσμης ημερομηνίας κατάθεσης του ταχυδρομείου.

Οι αιτήσεις και τα αντίστοιχα δικαιολογητικά υποβάλλονται μέσω ταχυδρομείου, ταχυμεταφορά ή αυτοπροσώπως στη διεύθυνση και τις ημέρες και ώρες που αναγράφονται στον παρακάτω πίνακα και αποκλειστικά μέχρι την καταληκτική ημερομηνία, ήτοι 21-7-2015 και ώρα 15.00 μ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες στο γραφείο της Δ/νσης ΠΕ Τρικάλων (2431046478) και στην ιστοσελίδα της Δ/νσης. (www.dipe.tri.sch.gr)