Aν και ασυνήθιστο τρεις πολιτικοί αρχηγοί θα βρεθούν σήμερα Παρασκευή στα Τρίκαλα μετέχοντας σε εκδηλώσεις των κομμάτων τους. Αρχικά, στις 12 το μεσημέρι ,ο πρώην πρωθυπουργός και αρχηγός του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου θα επισκεφθεί τα γραφεία του κόμματος, στην Βύρωνος 17 και στη συνέχεια θα συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων και πολίτες στο ξενοδοχείο «Πανελλήνιον».

Η περιοδεία του στη Θεσσαλία ξεκίνησε χθες και στον Βόλο μάλιστα δέχτηκε φραστική επίθεση από τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο σε ένα επεισόδιο που έληξε με την επέμβαση της Αστυνομίας.

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς θα παραστεί στην περιφερειακή συνδιάσκεψη των στελεχών του κόμματος. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο Art Gallery  και έχει ως θέμα «η αγροτική ανάπτυξη και το αύριο της Ελλάδας».

Τέλος ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα μιλήσει στη συνεστίαση που διοργανώνουν οι Τομεακές Οργανώσεις Τρικάλων του Κόμματος, στις 9:30 μμ, στο κέντρο «Θράκα» στα Μεγάλα Καλύβια. Μετά την πολιτική ομιλία θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα από λαϊκή και δημοτική ορχήστρα.

Νωρίτερα, στις 8.30μμ ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα παρευρεθεί στην εκδήλωση για τα 70 χρόνια από το θάνατο του Πρωτοκαπετάνιου του ΕΛΑΣ Άρη Βελουχιώτη, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου και θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο των 5 εκτελεσθέντων ΕΠΟΝιτών.