Δεν υπάρχουν αλλαγές στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στα Τρίκαλα σε σχέση με τις εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου. Στη χθεσινή παρουσίαση του τονίστηκε ότι επικεφαλής του ψηφοδελτίου θα είναι ο πρώην βουλευτής, δικηγόρος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Αχιλλέας Κανταρτζής, ενώ τα άλλα πέντε πρόσωπα του ψηφοδελτίου είναι ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Καΐκης, η νοσηλεύτρια Βασιλική Μπακάση, ο μηχανολόγος μηχανικός Λάμπρος Ντουρλιός, ο οικονομολόγος Αθανάσιος Τσιάμης και η εκπαιδευτικός Γεωργία Καπέτη.

Ο Γραμματέας της Τομεακής Οργάνωσης του κόμματος Σωτήρης Σωτηρόπουλος, παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιο, έθεσε ως ζητούμενο των εκλογών «ποιος ή ποια κυβέρνηση και με ποιες συμμαχίες, θα εφαρμόσει πιο αποτελεσματικά το νέο μνημόνιο και τους εφαρμοστικούς νόμους».

 Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για «προσχώρηση στην προπαγάνδα των μονόδρομων που τα προηγούμενα χρόνια χρησιμοποίησαν τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η Ν.Δ.», ενώ ζήτησε από τους ψηφοφόρους «την απομόνωση της Χρυσής Αυγής» αλλά και τον «απεγκλωβισμό από το Ποτάμι και τη Λαϊκή Ενότητα». Τέλος ζήτησε την ενίσχυση του ΚΚΕ στην κάλπη, έτσι ώστε «να παίξει ο λαός καθοριστικό ρόλο στην ανατροπή της αθλιότητας που βιώνει».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, στελέχη και μέλη του Κόμματος, δημοτικοί σύμβουλοι στους δήμους του νομού που εκλέχτηκαν με τους συνδυασμούς του ΚΚΕ, συνδικαλιστές καθώς και πολλοί φίλοι του κόμματος .