Ο ηθοποιός Βασίλης Νανάκης διενεργεί οικονομική εισφορά για την πραγματοποίηση της κινηματογραφικής ταινίας “ΚΑΛΛΙΟΠΗ” που θα γυριστεί στα Τρίκαλα το Μάιο του 2015.

Η ταινία οδεύει στο τελικό της στάδιο (στα γυρίσματα) χάρη στην υποστήριξη :

Α. του Δήμου Τρικκαίων ( διάθεση εσωτερικών χώρων για τα γυρίσματα και φιλοξενία του κινηματογραφικού συνεργείου).

Β. της  Κινηματογραφικής  Λέσχης  Τρικάλων (από Δευτέρα 30 Μαρτίου και για τις επόμενες τρείς Δευτέρες θα υπάρχει στην αίθουσα προβολής του Μύλου Ματσόπουλου, κουμπαράς για την οικονομική ενίσχυση της ταινίας).

Γ. και των τριών καταστημάτων στα οποία τοποθετήθηκαν αντίστοιχοι κουμπαράδες.

Green Shop: Ιουλιέτας Αδάμ  19

Ζύγι:Χατζηπέτρου 4

Ασκληπιάκι: Ασκληπιού  23

Όσοι κάτοικοι της πόλης των Τρικάλων επιθυμούν και μπορούν να ενισχύσουν οικονομικά την πραγματοποίηση της ταινίας παρακαλούνται να περάσουν  από τα παραπάνω καταστήματα και να αφήσουν την όποια εισφορά τους.

Τέλος όσοι επιχειρηματίες της πόλης των Τρικάλων επιθυμούν να διαφημιστούν μέσω της ταινίας μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Βασίλη Νανάκη στο 6944 901 886

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την οικονομική εισφορά θα διατεθούν αποκλειστικά και μόνο σε Τρικαλινούς τεχνίτες και καλλιτέχνες που θα στελεχώσουν το κινηματογραφικό συνεργείο.

…Σχετικά με την ταινία

Πρόκειται για την κινηματογραφική προσαρμογή του θεατρικού έργου ‘’Το Τάβλι’’ του Δημήτρη Κεχαΐδη. Μια παράσταση που οι συντελεστές της έφεραν στο Φρούριο των Τρικάλων το καλοκαίρι του 2010 σε σκηνοθεσία Άρη Ρέτσου.

Συντελεστές της ταινίας

Κινηματογραφική διασκευή: Άρης Ρέτσος

Σκηνοθεσία: Άρης Ρέτσος

Ηθοποιοί: Βασίλης Νανάκης, Ηλίας Κούτλας, Άρης Ρέτσος, Ιφιγένεια Αγραφιώτη, Χρήστος Βελέτζας

Camera: Απόστολος Πάσσος

Φωτισμοί: Αχιλλέας Τσιαμάντας

Μακιγιάζ: Έλλη  Κυριαζίδου

Ηχοληψία: Στέφανος Πηγάνης