Εγκρίθηκε και θα υλοποιηθεί στον Δήμο Πύλης  έργο με τίτλο «Δημιουργία πάρκου αθλητικών δραστηριοτήτων στη Τ.Κ. Φήκης». Το έργο εντάχθηκε στο Πρόγραμμα «Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013» (ΠΑΑ) στον Άξονα 4.  «Εραρμογή της προσέγγισης Leader»  στο πλαίσιο του τοπικού προγράμματος προσέγγισης Leader, προϋπολογισμού δαπάνης 270.000 ευρώ μετά του Φ.Π.Α..

Αντικείμενο του προτεινόμενου έργου είναι η δημιουργία πάρκου αθλητικών δραστηριοτήτων στην Τοπική Κοινότητα Φήκης του Δήμου Πύλης. Θα κατασκευαστούν ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 8x8, ένα γήπεδο μπάσκετ(φωτογραφία αρχείου), ένας διάδρομος πεζοπορίας και ανάπλαση της εισόδου του πάρκου.

Αναμένεται  και η έγκριση υποβληθέντος Φακέλου έργου με τίτλο «Πλακόστρωση πεζοδρομίων Τ.Κ. Πηγής του Δ. Πύλης», με αντικείμενο την πλακόστρωση πεζοδρομίων στη Δημοτική Ενότητα Γόμφων του Δήμου μας, με σκοπό την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του οικισμού Πηγής  με τη διαμόρφωση και κατασκευή του πεζοδρομίου που δεν είναι σε καλή κατάσταση, προϋπολογισμού δαπάνης 170.000 ευρώ.