Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι εκλογές των εμπόρων και επαγγελματοβιοτεχνών του Περιφερειακού Συλλόγου του πρώην Δήμου Γόμφων.

Με απόφαση της γενικής συνέλευσης οι αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν στη Λυγαριά του Δήμου Πύλης, την Κυριακή του Θωμά 19 Απριλίου από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα και τη Δευτέρα 20 Απριλίου από 11:30 έως 18:00, στα γραφεία του συλλόγου που στεγάζονται στο δημοτικό κατάστημα του πρώην Δήμου Γόμφων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου καλεί τα μέλη του, εμπόρους και επαγγελματοβιοτέχνες  να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία.

Με απόφαση της γενικής συνέλευσης η Διοίκηση καλεί επίσης,  τους επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής περιφερειακά του Δήμου Πύλης, που είναι ανέντακτοι συνδικαλιστικά και στερούνται της όποιας επίκαιρης ενημέρωσης για θέματα που αφορούν την δραστηριότητά τους.

Η γνωστή οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας επεκτάθηκε επικίνδυνα και στον κλάδο μας και έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό και τις τοπικές μικρές επιχειρήσεις. Η μαζική παρουσία των επιχειρηματιών στις αρχαιρεσίες θα τονώσει το ενδιαφέρον της περιοχής μας και η φωνή του Συλλόγου θα γίνει πιο δυνατή και απαιτητική.