Καζάνι που βράζει και ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ μετά τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις. Χαρακτηριστικές είναι ορισμένες μόνο δηλώσεις στελεχών του που εκφράζουν τις αντιρρήσεις τους για την επίσημη γραμμή του κόμματος.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Φυσάει Κόντρα» Δημήτρης Παπαθανασίου σε ανάρτησή του στο facebook αναφέρει ότι «τα τελευταία 5 χρόνια και μέχρι χθες συγκρούσθηκαν το "μνημόνιο" με το "αντιμνημόνιο", η "νεοφιλελεύθερη λιτότητα" με την "ριζοσπαστική ανατροπή".
Από σήμερα θα συγκρουσθούν η "προσωπική ιδιοτέλεια και το βόλεμα της κομματικής και κοινοβουλευτικής νομενκλατούρας" με την "ανιδιοτέλεια και την ιδεολογική και πολιτική συνέπεια της Αριστεράς».
Από την πλευρά του ο Δημήτρης Σαριγγαλάς ζητά «να παραιτηθούν όλοι οι βουλευτές του Συριζα που ψήφισαν "ΝΑΙ" γιατί είναι αντίθετοι στις συνεδριακές αποφάσεις του κόμματος, να παραδώσουν τις έδρες τους!».

Τέλος ο Δημήτρης Καπέλας υποστηρίζει ότι «απ’ όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω τα όργανα και οι διαδικασίες του κόμματος δεν έχουν ακόμη συγκληθεί…Γι αυτό λοιπόν, και μέχρις ότου αυτά συγκληθούν καλά θα κάνουν κάποιοι να σιωπούν !!.

Εκεί θα κριθούν τα πάντα και προπάντων.. ποιοι παραμένουν συνεπείς και ποιοι όχι με τις συνεδριακές και άλλες κομματικές αποφάσεις… διαχρονικά!

ΥΓ: Όπως και ποιοι αγωνίστηκαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ για το ΟΧΙ και ποιοι ρίξανε λευκή πετσέτα πριν το δημοψήφισμα!!»

Πολλά τα όργανα…

Τ.Π.