Σε διάψευση δημοσιεύματος που ήθελε τον δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου να φασκελώνει τον Δημήτρη Παπαθανασίου, στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, προχώρησε ο πρόεδρος του Σώματος Μιχάλης Μπάρδας.

Όπως αναφέρει απευθυνόμενος στον επικεφαλής του «Φυσάει Κόντρα» «δηλώνω απερίφραστα, ότι ουδέποτε συνέβησαν, όσα περιγράφονται στην αναφορά που μου κάνατε, μεταφέροντάς μου γραπτώς, δημοσίευμα περί «φασκελώματος» από τον αξιότιμο κ. Δήμαρχο Τρικκαίων προς το πρόσωπό σας. Υπενθυμίζω, δε, ότι η θέση μου βρίσκεται ακριβώς δίπλα σε αυτή του  Δημάρχου.
Αυτή η βεβαιότητα ενισχύεται και από τη λεπτομερή και ενδελεχή εξέταση των μαγνητοσκοπημένων πρακτικών της συγκεκριμένης συνεδρίασης, τα οποία είναι στη διάθεσή σας».

Να υπενθυμίσουμε ότι νωρίτερα ο Δημ. Παπαθανασίου με επιστολή του στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου του ζητούσε να πάρει θέση σε τοπικό δημοσίευμα το οποίο ανέφερε ότι ««…ο κ. Παπαστεργίου μάλιστα δεν δίστασε να ρίξει και …φάσκελο με τα δύο του χέρια προς τον κ. Παπαθανασίου , όταν εκείνος έβαζε θέμα ….κ.λ.π.»

Οι εξηγήσεις πάντως δόθηκαν…

Τ.Π.