Ξεκάθαρο μήνυμα έστειλε, χθες το βράδυ, προς τους επιχειρηματίες και τους επαγγελματίες της πόλης μας ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου σχετικά με τον μέλλον του «Μύλου των Ξωτικών».

Διευκρίνισε ότι για να συνεχιστεί η λειτουργία του θα πρέπει να αποφέρει κέρδη στο δήμο, επαναλαμβάνοντας ότι θα πρέπει να συνεισφέρουν οικονομικά στη διοργάνωση οι επιχειρηματίες (καφετέριες, εστιατόρια, ξενοδοχεία) που είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι χωρίς να αναλαμβάνουν κανένα ρίσκο. Αξίζει να τονιστεί ότι από τις χορηγίες πέρυσι συγκεντρώθηκε μόλις το ποσό των 12.000 ευρώ.

«Αν αυτοί δεν συνεισφέρουν οικονομικά, αν δεν συμμετάσχουν στο οικονομικό ρίσκο, ο «Μύλος των Ξωτικών» δεν θα γίνει φέτος ή θα φτιάξουμε ένα μικρό «Μύλο» ίσα-ίσα για το πνεύμα των ημερών και για να δοθεί το χριστουγεννιάτικο χρώμα στην πόλη» τόνισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Ο ανταγωνισμός μάλιστα από τις γειτονικές πόλεις για το στήσιμο παρόμοιων events θα είναι μεγάλος. Υπό αυτές τις συνθήκες ιδιώτες και επαγγελματίες καλούνται να απαντήσουν ανοικτά και να δείξουν έμπρακτα και όχι με ευχολόγια ότι επιθυμούν τη συνέχιση της δράσης, βάζοντας το χέρι στην τσέπη.

Μένει να το δούμε…

Τ.Π.