Το θέμα διορισμού νέων διοικητών στα νοσοκομεία της Θεσσαλίας ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες του kosmoslarissa.gr, το αντικείμενο κομματικής σύσκεψης χθες βράδυ στη Λάρισα υπό τον υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος επισκέφτηκε νωρίτερα την πόλη και πραγματοποίησε ενημέρωση των φορέων της Υγείας στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού.

Σε αυτή συμμετείχαν οι βουλευτές Θεσσαλίας του ΣΥΡΙΖΑ, τοπικά κομματικά στελέχη, αλλά και συνδικαλιστές από τον χώρο της Υγείας που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η διαρροή της σύσκεψης προκάλεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, την έντονη δυσφορία του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας ο οποίος εκτιμά ότι το μείζον θέμα της διοίκησης των νοσοκομείων δεν μπορεί να συζητείται ερήμην του ιατρικού κόσμου.

Πιθανόν σήμερα να υπάρξει και σχετική ανακοίνωση.

Τα ονόματα των νέων διοικητών αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα από το Υπουργείο Υγείας, ενώ έγινε γνωστό ότι δεν πρόκειται να αντικατασταθούν όλοι οι υπάρχοντες.

*Στη φωτογραφία έντονη λογομαχία του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Λάρισας κ. Τσιαπλέ με τον υπουργό Υγείας κατά την άφιξη του τελευταίου χθες στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο.