Γεμάτη εκπλήξεις αναμένεται η επόμενη μέρα για την Νέα Δημοκρατία, έστω και αν ο κύκλος της διαδοχής δεν έχει ανοίξει επίσημα. Άλλωστε ουδείς τολμά να θέσει θέμα δημοσίως καθώς, όπως υπολογίζεται, ότι ο Αντώνης Σαμαράς ελέγχει περίπου πενήντα από τους βουλευτές της νέας κοινοβουλευτικής ομάδας.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι στο παρασκήνιο δεν ξεδιπλώνονται σκέψεις και δεν γίνονται συζητήσεις. Κοινός παρανομαστής όλων η ηλικία του νέου αρχηγού καθώς ο Τσίπρας, που κατάφερε να γίνει πρωθυπουργός στα σαράντα του, έβαλε τον πήχη πολύ ψηλά.

Η έκπληξη για τα Τρίκαλα έρχεται όμως από το πρόσωπο του Κώστα Σκρέκα, καθώς ο βουλευτής και πρώην υπουργός Ανάπτυξης συμπεριλαμβάνεται στα ονόματα των νεοδελφίνων που διακινούνται στους διαδρόμους της Συγγρού!

Προς επίρρωση της παραπάνω πληροφορίας έρχεται μεγάλη πανελλαδική δημοσκόπηση, η οποία διεξάγεται αυτό το διάστημα, με σκοπό να σταθμίσει την δημοφιλία είκοσι γνωστών προσώπων της Νέας Δημοκρατίας, ακόμα και του Καραμανλή, μεταξύ των οποίων είναι και αυτό του Κώστα Σκρέκα!

Ο μακρύς δρόμος της επόμενης μέρας για τη Νέα Δημοκρατία έχει άγνωστη έκβαση, αλλά φαίνεται ότι θα είναι να είναι γεμάτος ανατροπές…

Κ.Τ.