Ο δήμος Φαρκαδόνας, αποδεχόμενος τη σχετική χορηγία της εταιρείας «ΑΡΝΟΣ EΠΕ» (www.arnos.gr), δίνει την ευκαιρία στους μαθητές όλων των τάξεων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που φοιτούν σε σχολεία της περιοχής να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα του «Διαδικτυακού Κοινωνικού Φροντιστηρίου», προσφέροντας δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία.
Το πρόγραμμα που ονομάζεται «Αθηνά Οικουμενικό e-Δημοτικό Σχολείο» αποτελεί μία πρωτοποριακή εκπαιδευτική πλατφόρμα που παρέχει, δωρεάν 24ωρη πρόσβαση σε όλα τα παιδιά του δημοτικού σχολείου, για 10.000 φροντιστηριακά e-μαθήματα με διδασκαλία σε βίντεο και εκπαιδευτικό υλικό για τη θεωρία, μεθοδολογία και τις ασκήσεις των σχολικών βιβλίων, ενώ υπάρχει μια συνεχής εξέλιξη του εκπαιδευτικού υλικού ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των μαθητών.
Το μόνο που θα απαιτηθεί είναι τα στοιχεία των μαθητών (ονοματεπώνυμο, τάξη, e-mail) και η πρόσβασή τους θα πραγματοποιείται αναγράφοντας το e-mail (username) και τον μοναδικό κωδικό (password) που θα εκδοθεί για τον καθένα. Οι γονείς που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τους κωδικούς  θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση μέσω της ιστοσελίδα του δήμου (farkadona.gr)…

T.Π.