Στην Αθήνα βρήκε τον Δημήτρη Παπαστεργίου η χθεσινή Πέμπτη, και συγκεκριμένα στο όμορφο Γκάζι κοντά στον Κεραμεικό. Ο σκοπός της παρουσίας του δήμαρχου εκεί δεν ήταν να δει ιδίοις όμμασι τα φημισμένα κλαμπ της πλατείας, αλλά να ανταλλάξει ιδέες και απόψεις με άτομα του περιβαλλοντικού χώρου, καθώς ο Δημήτρης Παπαστεργίου ήταν ένας από τους βασικούς ομιλητές στο Σεμινάριο του Ελληνικού Δικτύου Πράσινων Πόλεων (ΔΕΠΠ) για την εξοικονόμηση ενέργειας στους Δήμους.

Ο δήμαρχος Τρικκαίων μίλησε στο σεμινάριο για την ισχύουσα κατάσταση στις πόλεις και για το τι μέλλει γενέσθαι για να εξοικονομηθεί ακόμα περισσότερη ενέργεια τα επόμενα χρόνια, παρόλο που τα Τρίκαλα λογίζονται ως μία πόλη που βρίσκεται σε καλό δρόμο όσον αφορά στην "πράσινη" οικονομία. Εξάλλου, ο Δημήτρης Παπαστεργίου είναι ανάμεσα στα κυριότερα στελέχη του Δικτύου, φιλοξενώντας μάλιστα τον περασμένο Δεκέμβριο μία συνάντηση των μελών στα Τρίκαλα.

*Ο Δημήτρης Παπαστεργίου με τον Δήμαρχο Κοζάνης, Λευτέρη Ιωαννίδη, και τον επικεφαλής του κόμματος των Πρασίνων, Νίκο Χρυσόγελο

Εκτός από όσα ενδιαφέροντα ελέχθησαν στο σεμινάριο υπήρχε και πλούσιο παρασκήνιο "κάτω από το τραπέζι", όπως επισήμανε ο ίδιος ο δήμαρχος στο Facebook, καθώς την ώρα που το πάνελ μιλούσε ένα σκυλί "τρύπωσε" κάτω από το τραπέζι!

Η Ρεγγίνα, πάντως, όχι μόνο δεν ενόχλησε τον Δημήτρη Παπαστεργίου, αλλά "ανάγκασε" τον τελευταίο να την φωτογραφήσει "επ' αυτοφώρω" και να μοιραστεί το ευχάριστο απρόοπτο στα social media.