Βούλιαξε από κόσμο η Φήκη Τρικάλων για χάρη της Αντζελας Δημητρίου που τραγούδησε στη Γιορτή Καρπουζιού το βράδυ του Σαββάτου.

Περισσότεροι από 3.000 κόσμου συγκεντρώθηκαν στο προαύλιο του γυμνασίου της περιοχής προκειμένου να δουν από κοντά τη λαίδη του ελληνικού πενταγράμμου και να διασκεδάσουν χορεύοντας με τα τραγούδια της έως τις 9.00 το πρωί (!) της Κυριακής. Με την ίδια να λάμπει στη σμαραγδί μάξι τουαλέτα της, όταν δεν βρισκόταν στην πίστα υπέγραφε αυτόγραφα στον κόσμο.
Η Αντζελα Δημητρίου κατέφθασε με τον μάνατζέρ της το πρωί του Σαββάτου οδικώς από την Αθήνα στη θεσσαλική πόλη και διέμεινε σε κεντρικό ξενοδοχείο. Το μεσημέρι, καλεσμένη του μορφωτικού αλλά και του αθλητικού συλλόγου του χωριού Φήκη, παρευρέθηκε σε γεύμα που δόθηκε προς τιμήν της σε κοσμικό κέντρο έξω από την πόλη, παρουσία παραγόντων.
Μετά το φαγητό, η τραγουδίστρια απόλαυσε το απογευματινό μπάνιο της στην πισίνα του καφέ - ρεστοράν και λίγο πριν από τις 7.00 το απόγευμα επέστρεψε στο ξενοδοχείο της. Μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, με τον κόσμο να την αποθεώνει, η Αντζελα Δημητρίου «έβαλε φωτιά στο σαββατόβραδο»!

Eφ. Εspresso