Το Τμήμα Πολιτισμού-Αθλητισμού της Δ/νσης Παιδείας-Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων  με τη  Δημοτική Χορωδία Τρικάλων και η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών διοργάνωσαν για τέταρτη συνεχή χρονιά την 4η Συναυλία Εκκλησιαστικής Μουσικής, που έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό της Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων την Παρασκευή 3 Απριλίου (8 μ.μ.) υπό την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Αλεξίου. Στη συναυλία αυτή συμμετείχαν η Χορωδία Εκκλησιαστικής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών υπό τη διεύθυνση του Πρωτοπρεσβύτερου  Αθανασίου Πολ. Τύμπα Δ.ντή της Σχολής και η Δημοτική Χορωδία Τρικάλων υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Ελένης Ζιάκα.

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών  Πανοσιολογιότατος Πατέρας Χρυσόστομος Νάσης, ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού-Καινοτομίας-Ανάπτυξης και Τουρισμού, κ. Χρυσόστομος Κυρίτσης, και η Προϊσταμένη Διεύθυνσης Παιδείας-Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων κ. Άννα Τουρτούνη.

Η συναυλία περιελάμβανε Πασχαλινούς ύμνους και αποσπάσματα της Ελληνικής Ορθόδοξης Θείας Λειτουργίας στο πλαίσιο της εορτής του Πάσχα.