Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον Σύλλογο Απανταχού Αρδανιωτών "Το Αρδάνι"η Τελετή Λήξης Χορευτικών για το 2015. 

Τα πέντε χορευτικά τμήματα του Συλλόγου καθώς και τα δύο φιλοξενούμενα, ο Χορευτικός Όμιλος "Ο Ασκληπιός" και ο Μορφωτικός Σύλλογος Λογγακίου ταξίδεψαν μουσικοχορευτικά τον κόσμο που κατέκλυσε το πανέμορφο θεατράκι του Αρδανίου σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, Θεσσαλία, Κρήτη, Θράκη, Δωδεκάνησα, Εύβοια και Νησιά Αργοσαρωνικού,  Ανατολική Ρωμυλία και Μικρά Ασία. 

Ήταν ακόμη μία πετυχημένη εκδήλωση στο Αρδάνι και αξίζει να δοθούν συγχαρητήρια τόσο στο Σύλλογο που είχε την ευθύνη διοργάνωσης της εκδήλωσης όσο και  στους χορευτές όλων των τμημάτων για την εμφάνισή τους. Συγχαρητήρια επίσης να δώσουμε και στον  στον χοροδιδάσκαλο του Συλλόγου Αρδανιωτών κ. Μιχάλη Παναγιώτου καθώς και στους χοροδιδασκάλους των φιλοξενούμενων χορευτικών τμημάτων, κ. Ηλία Ζαχαράκη του Χορευτικού Ομίλου "Ο Ασκληπιός" και κ. Λουκά Κοντονάσιο του Μορφωτικού Συλλόγου Λογγακίου.  Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σύλλογος Απανταχού Αρδανιωτών "Το Αρδάνι" συμπληρώνει φέτος 48 χρόνια ζωής, 48 χρόνια προσφοράς και δράσης,  προσπαθώντας με κάθε τρόπο και με γνώμονα την παράδοση, την ιστορία, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας να κρατήσει ζωντανή την παράδοση, μέσα από τις εκδηλώσεις και τις διάφορες δραστηριότητες, που διοργανώνει.