Ο  ΧΟΤdance δίνει και φέτος το γνωστό χορευτικό του ραντεβού με το τρικαλινό κοινό, δίχως προηγούμενο !Το ALL ABOUT DANCE είναι το μουσικοχορευτικό show της ομάδας σύγχρονου –μοντέρνου χορού του Χορευτικού Ομίλου Τρικάλων που φέτος έχει ως ειδική θεματολογία το MUSICAL.Το μουσικό θέατρο ξαναζωντανεύει την Κυριακή 14.6.15 και ώρα 8 μμ. στο Πνευματικό Κέντρο μεταφέροντάς μας στις μαγικές σκηνές του Broadway και του  West End σε επιμέλεια χορογραφιών και σκηνοθεσίας της ΡΑΦΑΕΛΛΑΣ  ΜΑΝΟΥ.

Ο αγαπητός ,σε όλους, Χρήστος Φερεντίνος κάνει τη μοναδική τιμή να βρεθεί στην πόλη μας για να παρουσιάσει το  ALL ABOUT DANCEMUSICAL EDITION, γεγονός που έχει ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους. Η φιλία του με τον ΧΟΤ  ξεκίνησε εδώ και πολλούς μήνες στην εκπομπή «Στην Υγειά Μας ρε παιδιά» όπου δήλωσε έκπληκτος με την ενέργεια και τη σκηνική παρουσία των χορευτών. Μάλιστα, ο ΧΟΤ  δέχτηκε την πρόταση να συμμετέχει στην εκπομπή του Χρήστου  Φερεντίνου «Άκου τι είπαν».

Οι χορευτές του ΧΟΤdance ανυπομονούν  για την άφιξη του αγαπημένου παρουσιαστή ο οποίος πρόκειται να απογειώσει με την παρουσία του το μουσικοχορευτικό show.Εντυπωσιακές χορογραφίες, κοστούμια αλλά και τραγούδι ζωντανά επί σκηνής από τους χορευτές θα μας μεταφέρουν στα δημοφιλέστερα μιούζικαλ, όπως Moulin rouge, Cabaret, Chicago, Grease, Mελωδία  της Eυτυχίας κ.α… Εξαιρετικοί μουσικοί στο σαξόφωνο, στο πιάνο και στην κιθάρα αλλά και μία εκπληκτική φωνή στο τραγούδι  θα καθηλώσουν κάθε θεατή.

Οι χορηγοί με τη στήριξή τους συμβάλλουν στο να μείνει η επικείμενη παράσταση αξέχαστη. Ο ΧΟΤdance έχοντας  δίπλα του ως μέγα χορηγό την ELECTRONET ΠΕΡΚΑΣ αλλά και τους υπόλοιπους χορηγούς BAROUGE, ΦΑΛΤΑΚΑΣ,ΜΠΑΛΑΦΑΣ, ΑΣΣΟΣ,ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ και τα χορευτικά είδη BAILA, δίνει την υπόσχεση μιας μοναδικής βραδιάς για τα δεδομένα του χορού στην πόλη μας. Η μεγάλη βραδιά των musical θα διεξαχθεί στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρικκαίων ,στην οδό Γαριβάλδη, την Κυριακή στις 8.00 μμ.

 Θα προηγηθεί μια εκπληκτική παιδική θεατρική παράσταση με εκπαιδευτικό χαρακτήρα , βασισμένη στους Μύθους του Αισώπου. Πρωταγωνιστές τα παιδιά του θεατρικού εργαστηρίου του ΧΟΤ με την καθοδήγηση της  καταξιωμένης Σίας Φαράκη.