«Οι εγγραφές άρχισαν – οι εκπλήξεις συνεχίζονται» είναι το φετινό μότο του Χορευτικού Ομίλου Τρικάλων, ο οποίος είναι έτοιμος να ξεδιπλώσει τα νέα του σχέδια και να κατακτήσει νέες κορυφές ! Άνοιξε για φέτος τις πόρτες του και καλεί όλους να γνωρίσουν το ανανεωμένο του  φετινό πρόγραμμα αλλά και τα νέα πακέτα προσφορών!

-Τα τμήματα παραδοσιακού χορού Ενηλίκων – Εφήβων – Παίδων ( αρχαρίων, Ημιπροχωρημένων και προχωρημένων) είναι έτοιμα ,με το γνωστό κλίμα ενθουσιασμού και πάθους που χαρακτηρίζει τον Χ.Ο.Τ., να αγκαλιάσουν νέα μέλη όλων των ηλικιών και όλων των επιπέδων προσφέροντας σε κάθε μάθημα τη δυνατότητα εκμάθησης χορών όλων των γεωγραφικών περιοχών της χώρας. Ο Χ.Ο.Τ. είναι από τα μεγαλύτερα και ποιοτικότερα χορευτικά της Ελλάδας, προβάλλοντας την πολιτιστική μας κληρονομιά με τον καλύτερο τρόπο τόσο στη χώρα μας όσο και στα πέρατα του κόσμου! Έναρξη ενηλίκων των Παραδοσιακών τμημάτων την Πέμπτη 10.9.15 στις 9 μμ. ενώ η έναρξη των παιδικών τμημάτων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12.9.15 από τις 10.30 πμ – 3 μμ.

- Οι ομάδες  σύγχρονου-μοντέρνου jazz χορού του ΧΟΤdance θα γεμίσουν τις μέρες μας με το δυναμισμό,  τη συναισθηματική εκτόνωση  και τη μαγική ατμόσφαιρα που εμπεριέχει η υψηλή τέχνη του χορού, οργανώνοντας από φέτος και θεματικά μαθήματα τα οποία θα μείνουν αξέχαστα σε όλους !!Ο ΧΟΤdance είναι χαρούμενος να αναλάβει  τα νέα μέλη, από τον πιο μικρό ως και τον πιο μεγάλο, πλάθοντάς του μια χορευτική και μουσική παιδεία υψηλής αισθητικής. Η έναρξη των τμημάτων την Παρασκευή 25/9 σε δωρεάν ανοιχτό μάθημα για όλους!!!!

-Το Θεατρικό Εργαστήρι για μεγάλους και παιδιά άρχισε τις εγγραφές του και περιμένει με χαρά τα νέα μέλη να συμπορευτούν στο μαγικό κόσμο του θεάτρου , λαμβάνοντας τις βασικές αρχές του θεάτρου , συμμετέχοντας σε παραστάσεις και γνωρίζοντας το θεατρικό παιχνίδι για τα παιδιά που είναι ιδιαίτερα παιδαγωγικό και ψυχαγωγικό.

-Τα γυμναστικά τμήματα του ΧΟΤ( Zumba Fitness , Yoga, Yoga Εγκύων,Pilates και  Personal Training),ανανεωμένα περισσότερο από ποτέ, παρέχουν για τη νέα χρονιά τις πιο χαμηλές τιμές !!

-          Τα τμήματα Zumba Fitness , ένας εκρηκτικός και αποτελεσματικός συνδυασμός χορού και γυμναστικής ,απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και υπόσχονται απώλεια λίπους και εκγύμναση άμεσα και μέσα στο πιο κεφάτο κλίμα.

-          Η Hatha Yoga, καθώς και το τμήμα  Yoga Εγκύων, καλεί όλους να δοκιμάσουν τις αναζωογονητικές και θεραπευτικές επιδράσεις της γιόγκα στην ψυχή και το σώμα, δίνοντας βάρος στην ορθοσωμία , την ενδυνάμωση, τη γράμμωση  και την ελαστικότητα του σώματος, ενώ για τις μέλλουσες μητέρες…καταστά την περίοδο της εγκυμοσύνης πιο εύκολη, πιο ομαλή και πιο όμορφη.

-          Το τμήμα Pilates είναι και φέτος έτοιμο να υποδεχτεί τους νέους φίλους αυτού του παγκοσμίως δημοφιλούς και κυρίως υγιούς για το σώμα τρόπου άσκησης, αφού αποφεύγει την παραμικρή καταπόνηση, ενώ υπόσχεται άμεσα αποτελέσματα. Απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες,  με ειδικό ασκησιολόγιο.

-          Λειτουργούν τμήματα Personal Training από τους γυμναστές τις σχολής, απευθυνόμενα ακόμη σε άτομα με ειδικές σωματικές παθήσεις.

Για πληροφορίες : Ιπποκράτους 10 , τηλ: 24315 50893 - 6975208711.

Υπεύθυνοι : Παναγιώτης Μάνος – Κάτια-Νανά Μάνου