Ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος "ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ" Τρικάλων, προσκλήθηκε και θα συμμετέχει το Σάββατο το βράδυ ώρα 9:00μμ στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου στον Alpha «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με δύο χορευτικά τμήματα στο παραδοσιακό γλέντι – αφιέρωμα στο δημοτικό τραγούδι.

Στην αρχή του προγράμματος αμέσως μετά την παρουσίαση των προσκεκλημένων, ο Σπύρος Παπαδόπουλος  δίνει τον λόγο στον Πρόεδρο Γιάννη Σούλιο, ο οποίος αναφέρθηκε στις δραστηριότητες και στο έργου του ομίλου και στην συνέχεια,  ο "ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ" παρουσιάζει χορούς από τη  Δυτική Θράκη.

Οι κορυφαίοι στη χώρα μας μουσικοί, Ν. Φιλιππίδης και Γ. Κοτσίνης και οι ερμηνευτές Βαγγέλης Δημούδης και Μάνος Κουτσαγγελίδης στο Θρακιώτικο πρόγραμμα ακολουθώντας πιστά τους χορευτές και χορεύτριες του "ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ" και αντίστροφα, δημιούργησαν μια εκπληκτική χορευτική πανδαισία αποσπώντας τον θαυμασμό, τους επαίνους, και το θερμό χειροκρότημα όλων των προσκεκλημένων.

Είναι η μαγική στιγμή που ο μουσικός εμπνέεται από τον χορευτή και βγάζει ότι καλύτερο διαθέτει και αντίστοιχα ο χορευτής εμπνέεται από τον μουσικό και δίνει όλο του το μεράκι την τέχνη και την ψυχή του.

Στη μέση, περίπου του προγράμματος ο "ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ" συνεχίζει με χορούς από την Ήπειρο με ερμηνευτή τον Κώστα Μήτση.

Από τον πρώτο χορό μέχρι τον τελευταίο μετατρέπεται το πρόγραμμα σ’ένα πανέμορφο ηπειρωτικό γλέντι  με τη συμμετοχή τόσο του Σπύρου Παπαδόπουλου όσο και όλων των προσκεκλημένων.

Στη χορευτική αυτή παραδοσιακή πανδαισία συμμετέχουν χορευτικά πολιτιστικών συλλόγων που καλύπτουν όλες τις περιοχές της χώρας μας.

Στο πάνελ των προσκεκλημένων, ο δάσκαλος της παραδοσιακής μας μουσικής, Χρυσόστομος Μητροπάνος, επίτιμο μέλος του "ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ" , μας τιμά με τη φιλία του, επί πολλά χρόνια, η Ευτυχία Φράγκου, παρουσιάστρια της εκπομπής του Alpha  «Επιστροφή στο Χωριό», η Στέλλα Κονιτοπούλου, τραγουδίστρια , ηθοποιοί και πολλοί άλλοι.

Την αποστολή του ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ συνόδευσαν ο Πρόεδρος Γιάννης Σούλιος, οαντιπρόεδρος Σωτήρης Γοργογέτας, η γραμματέας Δήμητρα Μπαντή, το μέλος Χαρούλα Μπαρούτα και οι χοροδιδάσκαλοι Ηλίας Ζαχαράκης, Σταυρούλα Σούλιου και Ιωάννα Αποστολοπούλου.